Activiteiten in El Campello: tips van een local

Het nieuwe Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa is gelegen in het gezellige kustplaatsje El Campello. In El Campello ervaart u een groot contrast tussen verleden en heden. In het noorden van de stad vindt u namelijk archeologische opgravingen van maar liefst 5000 jaar oud. In het zuiden vindt u veel toeristen die genieten van een heerlijke, zonnige vakantie.

In El Campello is veel te beleven: winkelen op de lange promenade, heerlijk eten in één van de vele restaurants en genieten van de Spaanse zon op de zandstranden. Bent u nieuwsgierig wat u nog meer kunt doen tijdens uw vakantie in El Campello? Bekijk dan hier onze insider-tips van locals!

 

Maak kennis met onze experts!

Cees - Resort Manager

¡Bienvenido a El Campello! Mijn naam is Cees en namens Dormio heet ik u graag van harte welkom op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Als resort manager kijk ik er erg naar uit om u binnenkort te ontmoeten. Om uw verblijf in El Campello zo aangenaam mogelijk te maken, deel ik graag leuke insiders tips!

Ik stel mezelf graag even voor… Nadat ik de afgelopen 40 jaar in vijf verschillende continenten, voornamelijk in Latijns-Amerika, heb gewerkt vond ik het tijd om weer terug te gaan naar Europa. Hoewel ik in Nederland geboren ben, was terugkeren naar Nederland geen optie voor mij vanwege het weer. Daarom was ik heel blij toen er een nieuwe uitdaging voorbij kwam aan de zonovergoten Costa Blanca!

Dormio Resort Costa Blanca is een prachtig resort waar u heerlijk kunt genieten van een onbezorgde vakantie. De appartementen zijn voorzien van een terras met een prachtig uitzicht over zee. Wat ik heerlijk vind is dat u vanuit het resort zo het heerlijke zandstrand van Cala Lanuza op kunt lopen. We hebben een compleet nieuwe beleving voor onze gasten neergezet op een prachtige locatie, met uitzicht op zee en een nieuw restaurant met heerlijke gerechten. Tot snel!

 

Pablo - Chef-kok Restaurant NuZZa Beach & Terrace

¡Buenos días! Mijn naam is Pablo en ik ben de chef-kok van Restaurant NuZZa Beach & Terrace op Dormio Resort Costa Blanca. Het nieuwe restaurant NuZZa is gelegen op het resort maar ook toegankelijk voor mensen die niet op het resort verblijven. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de Middellandse zee.

De afgelopen 10 jaar heb ik samen mogen werken met geweldige chef-koks in diverse grote restaurants. Na deze leerzame jaren was het voor mij tijd om een nieuwe stap te zetten. Deze zomer begin ik een nieuw avontuur als chef-kok bij dit prachtige restaurant in El Campello.

Ik wil uw smaakpupillen deze zomer trakteren door u kennis te laten maken met heerlijke gerechten uit de Spaanse keuken. Een brede collectie wijnen mag daarin niet ontbreken. Wij schenken zowel internationale als lokale topwijnen uit de regio Yecla en Valencia. Ook kunt u genieten van de ambachtelijke kazen uit deze regio. Kortom, met een heerlijk diner bij Restaurant NuZZa Beach & Terrace wil ik uw verblijf op Dormio Resort Costa Blanca helemaal compleet maken.

 

Angela - Assistent Resort Manager

¡Hola! Mijn naam is Angela, ik kom uit Alcoy (Alicante) en als Assistent Resort Manager heet ik u graag welkom op ons Resort in El Campello.

Na mijn hele leven te hebben gewijd aan de hotelwereld, in hotels aan de Costa Blanca, de Costa Tropical en de Costa de la Luz, begin ik met veel enthousiasme aan dit nieuwe project dat het juweel van de Costa Blanca zal worden. Tegelijkertijd ben ik verheugd deel uit te maken van het team van Dormio Resort Costa Blanca.

Ik weet zeker dat u zult genieten van een onvergetelijk verblijf, tot in detail perfect verzorgd, en van de locatie direct aan Cala Lanuza met een ongelooflijk uitzicht waar u kunt genieten van de rust in de ruime appartementen en terrassen.

Sara - Hoofd receptie

¡Hola Hola! Graag stel ik me aan u voor, mijn naam is Sara en ik ben werkzaam bij Dormio Resort Costa Blanca als Hoofd receptie. Ik heb Toerisme en Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit van Alicante. Werken in het toerisme is het mooiste vak dat er is! De afgelopen jaren heb ik in Frankrijk en de Verenigde Staten gewoond en ik vind het heerlijk om in verschillende talen te communiceren.

Bovendien ben ik geboren in El Campello - Alicante en daarom kan ik niet wachten om u alles te laten zien wat de Costa Blanca te bieden heeft. Ook ter plaatse geven mijn collega's van de receptie en ik u graag allerlei tips die uw vakantie nog leuker maken!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]