Header

Avondplannen in El Campello en omgeving


De Costa Blanca is een bestemming die zowel overdag als 's nachts een breed scala aan mogelijkheden biedt. Naast de fantastische kusten waar je van de zon kunt genieten, zijn er verschillende opties voor het nachtleven in Alicante en omgeving: El Campello, San Juan, Benidorm, enz. Of je nu de voorkeur geeft aan een rustige dag met het geluid van de zee op de achtergrond of aan een onvergetelijk feest, er is aan de Costa Blanca van alles te doen als de zon ondergaat.

Heerlijk diner om te genieten van de gastronomie van de streek

Heerlijk diner om te genieten van de gastronomie van de streek

Een van de charmes van de Costa Blanca is het fantastische aanbod aan eten en drinken. Natuurlijk is genieten van heerlijke gerechten en tapas een perfect plan voor een avondje uit in El Campello. Ons restaurant Nuzza Beach & Terrace biedt een unieke culinaire ervaring, waar je de specialiteiten van de regio kunt ontdekken, vergezeld met een goede wijn! Bovendien heb je een ongelooflijk uitzicht op de Cala Lanuza, die 's avonds zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer tijdens het eten.

Nachtwandeling op het strand

Nachtwandeling op het strand

Terwijl de kust vaak wordt geassocieerd met zon en zwemmen gedurende de warme uren, is het ideaal om tijdens zomeravonden een wandeling te maken langs het strand bij het maanlicht. s Nachts krijgt het strand een speciale, ontspannen sfeer, ideaal voor bezinning en rust. Bovendien kun je tijdens deze uren genieten van de aangename temperatuur, samen met het geluid van de golven en de zeebries. Vanuit het resort kun je naar de zeepromenade van El Campello gaan of in Cala Lanuza verblijven, een ontspannend plan dat iedereen zal bevallen!

Een drankje met een leuke sfeer

Een drankje met een leuke sfeer

Een drankje drinken in Benidorm in de zomer is niet alleen een van de populairste plannen voor een avondje uit in de omgeving, maar ook de perfecte afsluiting van een dag in de zon in één van de baaien van El Campello, zoals Cala Lanuza. De wijk Levante en Calle Gerona zijn ideale plekken om te genieten van het nachtleven van de stad en iets te drinken in een van de pubs met livemuziek. In de zomer stroomt de stad vol met toeristen die plezier willen maken en van het nachtleven in Benidorm willen genieten. Hierdoor is het een levendige en bruisende stad, wat zeker een leuk plan is voor feestgangers! Om de volgende dag niet te verspillen, kun je heerlijk ontspannen in de spa van Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa.

Bijkomen met uitzicht op de Middellandse Zee

Bijkomen met uitzicht op de Middellandse Zee

Langs de hele kust van Alicante vind je een groot aantal aan bars en pubs waar je kunt genieten van rustige muziek en een ontspannen sfeer. Ideaal om los te laten gaan en te genieten van je vakantie. Bovendien liggen veel van deze plekken aan het strand, waardoor je kunt genieten van een nacht onder de sterren en naast het geluid van de zee. Een van de pubs die we aanraden is La Gallina, op het strand van l'Almadrava, in San Juan. Dit is een unieke ruimte met mediterrane decoratie die uitnodigt om te genieten van het nachtleven van Alicante!

Geniet van de zomerbioscoop in El Campello

Geniet van de zomerbioscoop in El Campello

Tijdens sommige zomers wordt er in El Campello een openluchtbioscoop georganiseerd, wat een uniek plan kan zijn voor elke avond. Deze bioscoop is op speciale dagen, wanneer de temperatuur aangenamer is, geopend vanaf 22.00 uur. Bovendien zijn er kinderfilms, zodat de kinderen ook kunnen genieten van deze unieke ervaring. Zonder twijfel is de zomerbioscoop in Campello een ideale optie om een avond door te brengen en te genieten van de zevende kunst in een bevoorrechte omgeving.

Geniet van het nachtleven in luxe appartementen

Geniet van het nachtleven in luxe appartementen

De Costa Blanca is een fantastische bestemming waar je van alles kunt plannen, van een lange vakantie tot een weekendje weg. En om te genieten van de prachtige stranden en baaien en de verschillende plannen voor zomeravonden, is Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa een unieke plek om te verblijven. Het heeft complete luxe appartementen, een zwembad met ligstoelen, spa, fitnessruimte, en ligt direct aan zee! Reserveer nu en geniet van het ontwaken met een ongelooflijke uitzicht op de Middellandse Zee en het leuke uitgaansleven in Alicante.