Duitsland

Ga met ons op vakantie naar Duitsland


  • Natuurrijke omgeving met schitterende meren
  • Ontspannen in het Nationaal Park Eifel
  • Bruisende steden bezoeken vanuit Dormio Resort Eifeler Tor

Vakantie vieren in Duitsland is ontzettend populair onder vakantiegangers uit heel Europa. Wil je lekker op vakantie naar het buitenland, maar heb je geen zin om heel ver te reizen? Dan is een vakantie in Duitsland de ideale keuze! Duitsland is ontzettend veelzijdig door de vele diverse landschappen uit veel verschillende gebieden. Tijd doorbrengen in de natuur en bij het water, maar ook in de stad, het kan allemaal tijdens je vakantie in Duitsland!

Bekijk onze accommodaties

Ontdek de Eifel vanuit Dormio Resort Eifeler Tor

De Eifel is het oostelijke deel van het middelhoog plateau Eifel-Ardennen en ligt aan de Noordzijde van de Moezel en ten westen van de Rijn. Het grootste deel ligt in Duitsland, in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts, een klein deel in België, in de zogenaamde Oostkantons. Het hoogste punt is de Hohe Acht met 747 meter. Vanuit Dormio Resort Eifeler Tor, gelegen vlakbij Nationaal Park Eifel, kun je dit prachtige natuurgebied ontdekken. De Eifel ligt op een uur rijden van Maastricht. Je treft er dichtbegroeide bossen, mooie groene valleien en vulkanische meren. Met genoeg activiteiten voor jong en oud, zoals waterparken en fijne restaurants om heerlijk uit eten te gaan!

Ontdek Dormio Resort Eifeler Tor
Activiteiten in de buurt van Eifeler Tor

Activiteiten in de buurt

In de omgeving van de Eifel zijn veel mooie bezienswaardigheden en veel activiteiten te doen. Is motorsport helemaal jouw ding? Bezoek dan de Nürburgring, een racebaan met een rijke geschiedenis, die al sinds 1927 bestaat. Liever cultuursnuiven? Ga dan bijvoorbeeld naar de stad Monschau, om de prachtige binnenstad te bewonderen en een lekker terrasje te pakken. Maar vergeet dan ook vooral niet een bezoek te brengen aan de kastelen van Brühl.

Op vakantie met de auto

Op vakantie met de auto

Duitsland grenst aan Nederland en is met de auto goed te bereiken. Op vakantie gaan met de auto biedt diverse voordelen in vergelijking met het vliegtuig. Vanaf het resort kun je makkelijk naar andere dorpen, steden en de bossen, zonder openbaar vervoer, een taxi of een huurauto. Daarbij heb je alle vrijheid en mogelijkheden om je eigen spullen zoveel mogelijk mee te nemen. Ideaal voor een vakantie dichtbij met een maximaal vakantiegevoel!

Boek nu een heerlijke vakantie naar Duitsland

Heb je zin in een prachtige vakantie bij de oosterburen? Bij Dormio Resort Eifeler Tor kun jij heerlijk vakantie vieren met iedereen, van jong tot oud, met verschillende interesses. Bekijk nu het aanbod of neem contact met ons op! Schöne Ferien!

Boek nu je verblijf bij Dormio