Geniet van een onvergetelijk verblijf
aan de prachtige Costa Blanca

Geniet van een onvergetelijk verblijf
aan de prachtige Costa Blanca

Uitstapjes aan de Costa Blanca


  • Mooie kustlijn en indrukwekkend binnenland
  • Vele activiteiten voor jong en oud
  • Gelegen tussen Alicante en Benidorm

Aan de Costa Blanca is het hele jaar door van alles te beleven met de leukste uitstapjes! Geniet van de prachtige kustlijn, het mooie binnenland, de vele Spaanse dorpjes en steden en de leukste activiteiten.

We hebben de leukste uitstapjes tijdens je verblijf op Dormio Resort Costa Blanca voor je op een rijtje gezet. Dit hebben we onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving en activiteiten die je kunt ondernemen.

Ontdek het resort

Ontdek de mooie omgeving tijdens je verblijf aan de Costa Blanca

Veel mensen denken bij de Costa Blanca al snel aan de schitterende Middellandse Zee en de prachtige zandstranden. Maar wist je dat de Costa Blanca veel meer te bieden heeft dan alleen de zee? Je vindt hier tevens een indrukwekkend binnenland met vele leuke Spaanse dorpjes en steden. Een prachtige omgeving om te verkennen tijdens je verblijf!

Lees meer over wat er te zien is

Laat je inspireren!

Wil je op vakantie naar de Costa Blanca en ben je op zoek naar de beste tips in de omgeving? Wij hebben diverse tips van locals voor je verzameld over de leukste activiteiten, mooiste baaitjes, must-sees en nog veel meer!

Bekijk de blogs
Laat je inspireren!

Geniet van de leukste activiteiten voor jong en oud aan de Costa Blanca

Ben je een watersportliefhebber? Dan kun je je hart ophalen aan de Costa Blanca. Daarnaast kun je genieten van vele sportieve activiteiten in het binnenland, diverse parken bezoeken of de bijzondere Vías Verdes op een actieve manier verkennen. Aan de Costa Blanca zul je je geen moment hoeven te vervelen!

Lees meer over wat er te doen is