Culinair genieten tijdens je verblijf aan de Costa Blanca?

Culinair genieten tijdens je verblijf aan de Costa Blanca?

Top 5 restaurants in El Campello


Het Spaanse plaatsje El Campello is een aantrekkelijke bestemming aan de Costa Blanca. Je vindt vele gezellige, lokale restaurantjes in de directe omgeving van El Campello en dichtbij Dormio Resort Costa Blanca. Wij hebben de top 5 restaurants in El Campello voor je op een rijtje gezet. Zo wordt je vakantie aan de Costa Blanca nog smaakvoller!

1. Nuzza Beach & Terrace Restaurant

1. Nuzza Beach & Terrace Restaurant

Trakteer je smaakpapillen bij Nuzza Beach & Terrace Restaurant dat is gevestigd op het viersterren-superior-resort: Dormio Resort Costa Blanca. Dit sfeervolle restaurant in El Campello is vrij toegankelijk. Je bent dus ook van harte welkom als je niet op het resort verblijft. Bij Nuzza kun je genieten van heerlijke gerechten uit de Spaanse keuken. Vanuit het restaurant en op het buitenterras heb je een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Een goed glas wijn mag tijdens het diner natuurlijk niet ontbreken! Je kunt hier zowel internationale als lokale topwijnen uit de regio Yecla en Valencia proeven.

Tip: proef heerlijke kazen

Ben je een echte kaasliefhebber? De lekkerste kazen uit de regio Alicante komen uit de bergen, uit het plaatsje Tibi, en worden gemaakt bij Queseria del Valle de Tibi. Bij Nuzza Beach & Terrace Restaurant kun je deze ambachtelijke kaas proeven!

Tip: proef heerlijke kazen
2. Casa Mar

2. Casa Mar

Wil je genieten van de traditionele Spaanse keuken? Dan ben je bij Casa Mar aan het juiste adres. Dit schilderachtige kleine restaurant is gelegen in een straatje in het centrum van El Campello. Zowel het eten als de inrichting van het restaurant zijn authentiek Spaans. Naast een ruime keuze uit diverse groenten en visgerechten heeft het restaurant ook een uitgebreide wijnkaart. Het gastvrije personeel en de uitstekende service maken je avond helemaal compleet! Casa Mar wordt druk bezocht door de lokale bevolking, wij raden je daarom zeker aan een tafeltje te reserveren.

3. Restaurante Andra Mari

3. Restaurante Andra Mari

Heb je zin in een traditioneel Baskisch gerecht? Dan is Restaurante Andra Mari dé perfecte locatie voor een avondje uit in El Campello. De inrichting van het restaurant geeft je het gevoel alsof je in een sfeervolle Spaanse huiskamer bent. Het restaurant beschikt ook over een heerlijk buitenterras. Laat je door de chefs van Andra Mari verrassen door de verrukkelijke schelpdieren of vleesgerechten. De vriendelijke en professionele service van het personeel zorgen ervoor dat je een onvergetelijke avond hebt! Wil je zeker weten dat er nog plek is? Reserveer dan online je tafeltje.

Tip: ben je dol op desserts? Dan mag je de huisgemaakte dessert van Andra Mari niet overslaan!

Tip: ontdek heerlijke wijnen

Als je van wijn houdt, mag een bezoekje aan één van de vele wijngaarden aan de Costa Blanca niet ontbreken. Bezoek de beste wijnhuizen en geniet van lokale wijnen!

Lees meer
Spaanse bodega aan de Costa Blanca
4. Restaurante La Cova

4. Restaurante La Cova

Heerlijk dineren terwijl je ondertussen geniet van een panoramisch uitzicht over de haven van El Campello? Dat kan bij Restaurante La Cova! Je kunt hier kiezen voor zowel de lokale als internationale keuken. Een echte aanrader is het menu van de dag, dat bestaat uit 3 of 4 gangen inclusief wijn, water en brood. Tijdens het diner kijk je uit over de prachtige haven van El Campello. Kortom, de perfecte locatie voor een avondje uit!

5. Xaloc Restaurante Lounge

5. Xaloc Restaurante Lounge

Midden op de promenade in El Campello, aan het strand van Playa Muchavista, vind je Xaloc Restaurante Lounge. Vanuit het restaurant heb je een fantastisch uitzicht over het strand. Bij Xaloc kun je ontbijten aan zee, genieten van een heerlijke lunch of een romantisch diner beleven. De gerechten komen voornamelijk uit de mediterrane keuken. Daarnaast vind je ook veganistische gerechten op de kaart zoals traditionele rijstgerechten uit Alicante. Xaloc is het eerste restaurant in de provincie dat glutenvrije menu’s aanbiedt. Er worden zelfs glutenvrije en veganistische wijnen, bieren en cocktails geserveerd. Sluit de avond af met een heerlijke Mojito of Pina Colada en proost op een geweldige vakantie!

Boek je verblijf op ons resort met restaurants in El Campello

Boek je verblijf op ons resort met restaurants in El Campello

Wil je tijdens je vakantie culinair genieten? Dan is Dormio Resort Costa Blanca, waar Nuzza Beach & Terrace Restaurant zich bevindt, voor jou de ideale bestemming! Dit viersterren-superior-resort bestaat uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en hoogwaardige faciliteiten, waaronder een tapasbar, diverse zwembaden en een wellnessgedeelte. Daarnaast loop je vanaf het resort zo het zandstrand van Cala Lanuza op. Op Dormio Resort Costa Blanca komen het ontspannen strandleven én luxe samen onder de Spaanse zon!