Geniet van een onvergetelijke vakantie
aan de Costa Blanca

Geniet van een onvergetelijke vakantie
aan de Costa Blanca

Laat je inspireren voor je verblijf aan de Costa Blanca


Het hele jaar door kun je de leukste activiteiten beleven en de prachtige omgeving verkennen tijdens je verblijf in El Campello. Laat je inspireren voor je vakantie aan de Costa Blanca en ontdek onze inspiratiepagina’s. Zo kun je nog meer genieten van je weekendje weg of vakantie op Dormio Resort Costa Blanca!

Wanneer wil jij op vakantie?

Wanneer wil jij op vakantie?

De Costa Blanca is het hele jaar door een ideale vakantiebestemming! Ga bijvoorbeeld op voorjaarsvakantie met het hele gezin, op meivakantie of op zomervakantie, of geniet van een heerlijke vakantie in juni of september aan de Costa Blanca. Ook wanneer de temperaturen na de zomer beginnen te dalen, is het nog steeds goed vertoeven aan de Spaanse kust. Beleef een onvergetelijke herfstvakantie of vier je kerstvakantie aan de Costa Blanca. Tip: vind je de winter in Nederland te koud? Geniet dan van een verblijf in de winter. Ook voor een last-minute vakantie ben je uiteraard van harte welkom! Wil je graag wat langer blijven? Bekijk dan de mogelijkheden voor een lang verblijf aan de Costa Blanca.

Must-do’s tijdens een actieve vakantie aan de Costa Blanca

Must-do’s tijdens een actieve vakantie aan de Costa Blanca

De Costa Blanca staat vooral bekend om haar prachtige zandstranden aan de Middellandse Zee. Wist je dat de Costa Blanca veel meer te bieden heeft? Zo kun je hier bijvoorbeeld heerlijk wandelen of fietsen in het mooie binnenland of met een indrukwekkend uitzicht over de zee. Golfliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen bij de mooiste golfbanen aan de Spaanse kust. De Costa Blanca heeft zoveel te bieden, dat wij je aanraden om een auto te huren tijdens je vakantie om zo alle mooie plekjes te ontdekken.

Uniek verblijf aan de Costa Blanca

Verblijf op ons luxe strandresort aan de Spaanse kust

Op zoek naar een luxe vakantie aan de Spaanse kust? Direct aan het zandstrand van Playa Lanuza vind je het viersterren-superior-resort Dormio Resort Costa Blanca. Verblijf in een modern appartement met een ruim balkons of terrassen voor 4 tot 6 personen en geniet van een heerlijke vakantie aan de Costa Blanca!

Boek nu je verblijf