Beleef een heerlijke strandvakantie
met de hele familie in Spanje

Beleef een heerlijke strandvakantie
met de hele familie in Spanje

Voorjaarsvakantie met het hele gezin aan de Costa Blanca


  • Begin het jaar goed met een heerlijke vakantie
  • Beleef de vele uitstapjes voor jong en oud
  • Verblijf op ons luxe strandresort aan zee

Wil je genieten van een heerlijke voorjaarsvakantie met het hele gezin aan de Costa Blanca? De Krokusvakantie is een ideaal moment om er even lekker tussenuit te gaan! Zo begin je het voorjaar goed en de prijzen zijn ook nog eens veel voordeliger dan tijdens het hoogseizoen. Beleef een heerlijke vakantie vol zon, zee en strand op ons mooie strandresort: Dormio Resort Costa Blanca!

Ontdek het resort

Ontdek het mooie zandstrand aan de Costa Blanca

Direct aan de Middellandse Zee vind je ons viersterren-superior-resort. Je loopt dus zo vanuit je appartement het zandstrand van Cala Lanuza op. Het strand bestaat uit fijn zand en loopt heel geleidelijk af de zee in. Je kinderen kunnen hier lekker zandkastelen bouwen of maak samen een heerlijke strandwandeling aan de Costa Blanca. Dé ideale bestemming wanneer je met je kinderen wilt genieten van een heerlijke voorjaarsvakantie!

Boek nu je verblijf
Verblijf tijdens de voorjaarsvakantie met het hele gezin op ons luxe strandresort aan de Costa Blanca

Verblijf tijdens het voorjaar op een luxe strandresort aan de Costa Blanca

Op ons strandresort aan de Costa Blanca vind je sfeervolle 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen. Vanuit je appartement heb je een mooi uitzicht over de zwembaden of de prachtige Middellandse Zee. Verder kun je tijdens je voorjaarsvakantie met je gezin genieten van de goede faciliteiten op ons resort. Geniet bijvoorbeeld van heerlijke lokale specialiteiten bij Nuzza Beach & Terrace Restaurant met uitzicht over de baai van Cala Lanuza, of haal verse broodjes en alledaagse boodschappen bij de minimarkt. Altijd handig!

Geniet van de leukste activiteiten aan de Costa Blanca tijdens je voorjaarsvakantie

Er is aan de Costa Blanca van alles te beleven tijdens de voorjaarsvakantie. Je kunt natuurlijk genieten van het mooie strand en de Middellandse Zee, maar vergeet vooral ook niet een bezoekje te brengen aan de leuke plaatsen in de omgeving zoals de stad Alicante, de exotische palmbomentuin in Elche of Pirateneiland Tabarca. Verder zijn er genoeg leuke activiteiten te ondernemen voor jong en oud. Maak bijvoorbeeld een mooie boottocht, bezoek de grotten of ga met het hele gezin een dagje naar een amusementspark!

Ontdek de leukste uitstapjes
Boek nu je voorjaarsvakantie aan de Costa Blanca met het hele gezin op ons resort

Boek nu je voorjaarsvakantie aan de Costa Blanca

Wij hebben nog veel meer tips om je vakantie aan de Costa Blanca met het hele gezin onvergetelijk te maken. Op ons resort kun je genieten van een heerlijke strandvakantie aan de Spaanse kust. Dé perfecte bestemming voor een leuke voorjaarsvakantie met het hele gezin!