Geniet samen met je trouwe viervoeter
van een heerlijke vakantie aan de Spaanse kust

Geniet samen met je trouwe viervoeter
van een heerlijke vakantie aan de Spaanse kust

Op vakantie met je hond naar de Costa Blanca


  • Honden zijn van harte welkom aan de Costa Blanca
  • Bezoek de vele hondenstranden
  • Samen genieten van een heerlijke vakantie aan de Spaanse kust

Wil je lekker met het gezin of je geliefden op vakantie naar de Spaanse kust? Je wilt vast ook dolgraag samen met je hond op vakantie naar de Costa Blanca. De Costa Blanca staat vanwege het huisdiervriendelijke toerisme niet voor niets bekend als de perfecte bestemming om met je hond te bezoeken Je trouwe viervoeter is op Dormio Resort Costa Blanca ook van harte welkom! Wij hebben de must-see locaties en de fijnste hondenstranden waar je met je hond naartoe kunt gaan aan de Costa Blanca voor je op een rijtje gezet. Zo kun je optimaal genieten van een heerlijke vakantie op Dormio Resort Costa Blanca.

Ontdek het resort

Speciale stranden aan de Costa Blanca voor je trouwe viervoeter

Samen met je hond genieten van de prachtige kust van de Costa Blanca kan uitstekend op de speciale stranden voor huisdieren. In de omgeving van Dormio Resort Costa Blanca zijn er meerdere stranden waar huisdieren van harte welkom zijn. Zo kan je hond volop genieten van de Spaanse zee en heerlijk rondrennen of spelen met andere honden!

Ontdek de omgeving
Met je hond naar Playa Punta de Riu in El Campello aan de Costa Blanca

Playa Punta de Riu in El Campello

Het kleine kiezelstrand Playa Punta de Rui vind je op slechts 11 kilometer van het resort aan de monding van de rivier de Seco, tussen de stranden Carrerlamar en Muchavista aan de Costa Blanca. Honden kunnen hier lekker rondrennen op het strand, baden in het water of spelen met andere honden. Het bevindt zich midden in de natuur en is erg goed bereikbaar.

Slechts 500 meter verderop vind je ook Parque Canino; een groot hondenpark waar je hond lekker vrij kan rondrennen. Dankzij de grote poort bij de entree en grote hekken rondom het park, is het onmogelijk om je hond kwijt te raken.

Met je hond naar Playa del Barranc in El Campello aan de Costa Blanca

Playa del Barranc in El Campello

Het natuurlijke kiezelstrand Playa del Barranc vind je op slechts 4,5 kilometer van het resort en is afgeschermd door een kleine klif. Honden zijn van harte welkom op dit rustige kiezelstrand.

Cala del Xarco in Villajoyosa

Dit kleine en natuurlijke strand Cala del Xarco bestaat voornamelijk uit kiezels en heeft een prachtige rotswand. Dit strand is gelegen ten zuiden van de stad Villajoyosa en vind je op slechts 5 kilometer van het resort. Sinds 2015 is het strand geopend speciaal voor honden en kun je met je viervoeter genieten van het mooie strand. Je hond moet op dit strand wel aangelijnd zijn.

Boek hier je vakantie

Playa de Agua Amarga in Alicante

Dit 250 meter brede zandstrand is gelegen tussen Alicante en Urbanova, op slechts 30 kilometer van het resort. Playa de Agua Amarga staat bekend als één van de best uitgeruste stranden voor honden aan de Costa Blanca. Zo vind je op het strand aangepaste parasols voor je trouwe viervoeter, speciale wegwerpbakken die je kunt gebruiken als voer- of drinkbak en is er tevens een kiosk aanwezig waar je niet alleen voer voor je hond kunt kopen, maar ook een heerlijk drankje voor jezelf kunt bestellen. De strandbar is geopend in het hoogseizoen van juni tot september. Je hond mag vrij rennen over het hele strand. Ben je bij de strandbar, dan dien je je hond aan te lijnen.

Boek hier je vakantie met hond

Handige voorzieningen aan de Costa Blanca voor je hond

Heeft je hond zich lekker uitgeleefd in de Middellandse Zee of gewoeld in het zand en kan je trouwe viervoeter wel een frisse verzorgingsbeurt gebruiken? Of wil je een bezoekje brengen aan een lokale dierenarts? In de directe omgeving van Dormio Resort Costa Blanca vind je hondentrimsalons en dierenartsen.

Boek je vakantie hier
Met je hond op vakantie naar de Costa Blanca bij Dormio Resort Costa Blanca

Honden zijn van harte welkom op Dormio Resort Costa Blanca

Op het luxueuze Dormio Resort Costa Blanca zijn honden van harte welkom. Op aanvraag kun je een hond bijboeken bij je verblijf zodat jullie samen kunnen genieten van de prachtige Spaanse kust en de heerlijke stranden. Samen met je hond op vakantie gaan was nog nooit zo leuk!

Boek je verblijf op Dormio Resort Costa Blanca en kom samen met je hond de Costa Blanca ontdekken.