Start de zomer goed en geniet
van een heerlijk verblijf aan de Spaanse kust

Start de zomer goed en geniet
van een heerlijk verblijf aan de Spaanse kust

Vakantie in juni aan de Costa Blanca


  • Fijne temperaturen dankzij het mediterrane klimaat
  • Speciaal animatieprogramma voor peuters
  • Verblijf op ons strandresort met uitgebreide faciliteiten

Juni is de ideale maand voor een heerlijke vakantie aan de Costa Blanca! Het is er stralend weer en de stranden zijn nog niet zo druk als in het hoogseizoen. Je hebt dus alle ruimte om volop te genieten van je vakantie. Wil je op vakantie samen met je peuter(s)? Goed nieuws! In juni kunnen peuters extra genieten van hun vakantie met een speciaal peuterprogramma in de Mio Kids Club op Dormio Resort Costa Blanca.

Ontdek het resort

Beleef een heerlijke vakantie op Dormio Resort Costa Blanca

Op Dormio Resort Costa Blanca vind je mooie appartementen voor 4 tot 6 personen met ruime terrassen. Perfect voor een heerlijke strandvakantie aan de Costa Blanca! Ons luxe strandresort beschikt over uitgebreide faciliteiten zodat je volop kunt genieten van een onvergetelijke vakantie. Bovendien is het centraal gelegen aan de Costa Blanca en de ideale bestemming om de provincie Alicante te ontdekken tijdens je vakantie in juni.

Boek hier je verblijf in juni

Waarom in juni op vakantie naar de Costa Blanca?

In juni zijn de warme temperaturen niet te hoog en de dagen zijn heerlijk lang. Je kunt dus volop genieten van de zon tijdens je vakantie in juni. Ontdek de onontdekte plekjes in de omgeving, beleef de leukste activiteiten of ontspan onder de Spaanse zon met prachtig uitzicht over de Middellandse Zee!

Ontdek de leukste uitstapjes

Haal het meeste uit je vakantie in juni aan de Costa Blanca

Op Dormio Resort Costa Blanca kun je gebruikmaken van hoogwaardige faciliteiten zodat je volop kunt genieten van je vakantie in juni aan de Costa Blanca! Ons resort ligt direct aan de Middellandse Zee. Je loopt dus zo vanuit je appartement het prachtige zandstrand van Cala Lanuza op. Op ons resort kun je ook volledig ontspannen in de spa en wellness.

Ben je een liefhebber van de Spaanse keuken? Geniet dan van de heerlijke lokale en (inter)nationale specialiteiten. Proef de beste gerechten met lokale kwaliteitsproducten die met liefde voor je worden bereid bij Nuzza Beach & Terrace Restaurant op ons resort!

Bekijk alle faciliteiten
Bekijk de indrukwekkende vreugdevuren van San Juan tijdens je vakantie in juni aan de Costa Blanca

Geniet van de spectaculaire vreugdevuren van San Juan

In de stad Alicante kun je eind juni het spectaculaire festival ‘De vreugdevuren van San Juan’ bezoeken. Dit is één van de belangrijkste evenementen van Alicante waarbij de stad kleurrijk wordt versierd en de straten vol staan met kartonnen figuren die later worden verbrand. Geniet van de vreugde, de kleuren en vooral het geluid van het vuurwerk en de mascletás.

Op korte loopafstand van ons resort vind je een tramhalte waar je een tram kunt nemen naar de stad Alicante. De tram brengt je in slechts 25 minuten via een mooie route langs de kust naar Plaza de los Luceros; het centrale plein midden in het centrum van Alicante waar het spectaculaire evenement plaatsvindt. Bezoek Alicante tijdens je vakantie in juni en laat je verrassen door de prachtige poppen en de magie van het festival.