Overwinteren aan de zonnige Costa Blanca?

Overwinteren aan de zonnige Costa Blanca?

Vakantie in de winter aan de Costa Blanca


  • De perfecte overwinterbestemming
  • Eén van de gezondste regio’s van Europa
  • Vele activiteiten en uitgebreide faciliteiten

Wil je de koude temperaturen in Nederland ontvluchten en genieten van een heerlijke vakantie in de winter aan de Costa Blanca? In de wintermaanden is de Costa Blanca een waar paradijs met aangename temperaturen. Op ons luxe viersterren-superior-resort direct aan zee is het goed vertoeven met uitgebreide faciliteiten. Dormio Resort Costa Blanca verwelkomt je graag!

Ontdek het resort

Heerlijk overwinteren aan de Spaanse kust

De Costa Blanca is één van de beste overwinterbestemmingen van Spanje met een gemiddelde jaartemperatuur van 24°C en de zon die maar liefst 320 dagen per jaar schijnt. In de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur rond de 16°C. Door de combinatie van de bergen in het binnenland en de mediterrane golfstroom in de Middellandse Zee kent de Costa Blanca het mildste klimaat van Europa. Dat maakt de winter dus ook zeer aangenaam en een ideale bestemming om te overwinteren.

Verken de mooie omgeving

Beleef de leukste activiteiten aan de Costa Blanca in de winter

Jaarlijks zijn er vele overwinteraars te vinden aan de Costa Blanca, waardoor er ook in de winter vele activiteiten te beleven zijn. Golf op één van de veertien 18-holes golfbanen waarvan enkele tot de top van de wereld behoren, volg de bijzondere Vías Verdes met maar liefst 1.900 kilometer aan wandel- en fietsroutes of ontdek de grotten in de provincie Alicante. Kortom, aan de Costa Blanca zijn er het hele jaar door vele activiteiten te beleven!

Ontdek de vele activiteiten

Lang verblijf aan de Costa Blanca

De zonnige Costa Blanca leent zich perfect voor een lang verblijf. Bovendien is de Costa Blanca door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot één van de gezondste regio’s van Europa. Tel hier de relaxte Spaanse levensstijl, het heerlijke mediterrane eten, de uitgebreide voorzieningen en een dagelijkse siësta bij op en je hebt de ideale bestemming gevonden voor een aangenaam winterverblijf! Nu extra voordelig: bij een verblijf vanaf 22 nachten ontvang je 30% korting!

Bekijk de mogelijkheden
Boek je verblijf in de winter aan de Costa Blanca op ons resort

Boek je winterverblijf aan de Costa Blanca

Of je nu wilt genieten van een korte vakantie in de winter of een lang winterverblijf, je bent van harte welkom op Dormio Resort Costa Blanca! Ons luxe strandresort aan de Middellandse Zee biedt je uitgebreide faciliteiten om heerlijk te overwinteren. Zo kun je bijvoorbeeld een duik nemen in de spapool met een wellnessgedeelte, een bezoekje brengen aan ons Spaanse restaurant met prachtig uitzicht over de zee of alledaagse boodschappen halen bij de minimarkt op ons resort. Mogen wij jou deze winter verwelkomen aan de Costa Blanca?