Onbeperkt genieten
aan de zonnige Spaanse kust

Onbeperkt genieten
aan de zonnige Spaanse kust

Lang verblijf aan de Costa Blanca


  • Geniet van zon, zee en strand aan de Spaanse kust
  • Luxe strandresort met uitgebreide faciliteiten
  • Ideale overwinterbestemming

Het zonnige Spanje leent zich perfect voor een lang verblijf aan de Costa Blanca! Het is één van de beste overwinterbestemmingen met gemiddeld 320 dagen per jaar zon. Bovendien is de Costa Blanca uitgeroepen tot één van de gezondste regio’s van Europa. Door de schone lucht en het aangename klimaat voelen vooral astma- en reumapatiënten, mensen met hart- en vaatziekten, artrose, allergieën en huidaandoeningen zich in deze omgeving beter. Tel hier de relaxte Spaanse levensstijl, het heerlijke mediterrane eten, de uitgebreide voorzieningen en een dagelijkse siësta bij op en je hebt de ideale bestemming voor een lang verblijf aan de Costa Blanca!

Boek hier je verblijf

Ontdek ons luxe strandresort voor een heerlijk verblijf aan de Costa Blanca

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je een langere tijd aan de prachtige Costa Blanca wilt verblijven. Je bent van harte welkom op Dormio Resort Costa Blanca! Dit viersterren-superior-resort ligt direct aan de Middellandse Zee en beschikt over 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen. Je loopt dus zo vanuit je appartement het mooie zandstrand van Cala Lanuza op.

Ontdek Resort Costa Blanca

Geniet van een lang verblijf aan de Spaanse kust

Wil je een heerlijk lang verblijf boeken op ons luxe strandresort aan de Costa Blanca? Graag kijken we samen met jou naar je wensen. Voor meer informatie of een kostenindicatie op maat, kun je contact opnemen met ons Contact Center. Wij verzoeken je bij je aanvraag de gewenste verblijfsdata, het aantal personen en eventueel het gewenste accommodatietype te vermelden. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen aan de Costa Blanca!

Neem contact met ons op

Voorwaarden voor een lang verblijf aan de Costa Blanca

Voor een verblijf van 22 nachten of langer gelden speciale prijzen en voorwaarden. Je hebt de keuze uit 2 prijstypen: standaard of flexibel. Je ontvangt nu maar liefst 30% korting* op de huur van je appartement! De maanden juli en augustus zijn hiervan uitgezonderd.

Standaardprijs

  • Beste prijs;
  • Je kunt je boeking niet annuleren en/of wijzigen;
  • De volledige betaling dient te worden voldaan bij het maken van de reservering.

Flexibele prijs

  • Kosteloos annuleren en/of wijzigen tot 6 weken voor aankomst;
  • 25% van het totaalbedrag dient aanbetaald te worden bij het maken van de reservering;
  • De resterende 75% van het totaalbedrag dient 6 weken voor aankomst voldaan te worden.

* Je ontvangt 30% korting voor een lang verblijf tussen 1 september 2023 en 1 juli 2024.

Boek nu een lang verblijf aan de zonnige Costa Blanca

Boek nu een lang verblijf aan de zonnige Costa Blanca

De appartementen op Dormio Resort Costa Blanca zijn uitgerust met een sfeervolle woonkamer, een luxe open keuken, één of twee slaapkamers en badkamers. De royale terrassen zijn voorzien van terrasmeubilair zodat je hier het hele jaar door kunt genieten van het aangename klimaat. Daarnaast kun je gebruikmaken van uitgebreide faciliteiten, waaronder een Spaans restaurant, een tapasbar met minimarkt, buitenzwembaden en een wellnessgedeelte. Perfect voor een ontspannen lang verblijf aan de Costa Blanca!