Beleef een onvergetelijke kerst
aan de Spaanse kust

Beleef een onvergetelijke kerst
aan de Spaanse kust

Kerstvakantie aan de Costa Blanca


  • Vier kerst onder de Spaanse zon
  • Aangename temperaturen dankzij het mediterrane klimaat
  • Geniet van een kerstdiner met prachtig uitzicht over de Middellandse Zee

Wil je genieten van een heerlijke kerstvakantie aan de Costa Blanca op een luxe resort aan het strand? Op Dormio Resort Costa Blanca maken wij van je kerstvakantie een onvergetelijke ervaring. Geniet samen met je familie of vrienden van onze uitgebreide faciliteiten en beleef een kerst als nooit tevoren.

Laat de koude winter in Nederland achter je en vier de kerstvakantie in het heerlijke Spanje. De perfecte afsluiting van het jaar!

Ontdek het resort
Geniet van de Spaanse kersttradities tijdens je kerstvakantie aan de Costa Blanca

Geniet van de Spaanse kersttradities tijdens je kerstvakantie aan de Costa Blanca

Tijdens je kerstvakantie in Spanje kun je genieten van de vele Spaanse kersttradities die al meer dan honderd jaar in de provincie Alicante worden gevierd. Bezoek bijvoorbeeld de kerststal van Tirisiti in Alcoy, een poppentheater dat al sinds 1885 ieder jaar wordt opgevoerd, of bezoek Cañada op 4 en 5 januari. Dit dorpje wordt dan tijdens El Auto de los Reyes Magos omgetoverd tot Jeruzalem.

Daarnaast kun je op 28 december in de stad Ibi El Día de los Santos Inocentes vieren. Deze ‘Dag van de Onnozele kinderen’ is vergelijkbaar met 1 april en kent haar eigen tradities vol gezelligheid en vertier. In Ibi vindt op 28 december een ware ‘Flour Battle’ plaats, leuk om te zien voor zowel jong als oud!

Kerstvakantie met de hele familie aan de Costa Blanca

Wij begrijpen dat je kerst met je hele familie wilt vieren. Onze appartementen beschikken over ruime terrassen en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, waardoor er plek is voor het hele gezin. Proef de Spaanse kerstsfeer op ons resort en beleef een onvergetelijke kerstvakantie aan de Costa Blanca. Geniet van een heerlijk diner in ons restaurant of haal een lekker kerstontbijt in de minimarkt. Kortom, Dormio Resort Costa Blanca is dé ideale locatie aan de Costa Blanca om kerst met de familie te vieren! Wacht dus niet langer en boek nu je verblijf.

Boek nu je kerstvakantie
Boek nu je kerstvakantie aan de Costa Blanca op ons resort

Tips voor de perfecte kerstvakantie aan de Spaanse kust

Het plannen van de feestdagen begint altijd al vroeg van tevoren. Wij raden je dan ook aan om vroeg je vlucht en accommodatie te boeken zodat je er zeker van bent dat je gewenste vlucht en accommodatie beschikbaar is.

Neem zodra je op vakantie gaat alle benodigde documenten mee zodat je snel en gemakkelijk kunt reizen en inchecken. Zo kun je meteen vanaf het eerste moment optimaal van je kerstvakantie genieten. Verder heeft de Costa Blanca het hele jaar door een aangenaam warme temperatuur. Je kunt daarom licht reizen en een grote koffer is niet nodig.

Bezoek de gezellige kerstmarkten van Alicante

Tijdens je kerstvakantie in Spanje mag de typische kerstsfeer natuurlijk niet ontbreken. Bezoek één van de gezellige kerstmarkten en geniet van de kleuren, geuren en smaken van de leukste tijd van het jaar!

Bezoek bijvoorbeeld de kerstmarkt van Alicante. Tientallen ambachtelijke kraampjes en een handgemaakte carrousel bezorgen je een geweldige avond. Je wilt toch zeker echt Spaanse kerstversiering meenemen naar huis om je kerst in Spanje ieder jaar opnieuw te beleven? Wil je meer kerstmarkten in de omgeving bezoeken? Bezoek dan steden als Elche, Altea, Villajoyosa of Benidorm.

Boek nu je verblijf
Verblijf tijdens de kerstvakantie op ons luxe resort aan de Costa Blanca in El Campello

Beleef Kerstmis op ons luxe resort aan de Costa Blanca

Laat ons je, na een jaar hard werken, tijdens de laatste weken van het jaar volledig in de watten leggen. Op Dormio Resort Costa Blanca zullen wij ervoor zorgen dat je tijdens je kerstvakantie volledig tot rust komt. Maak gebruik van onze hoogwaardige faciliteiten, ontdek de leukste activiteiten in de omgeving en beleef een unieke kerst!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een spasessie om het nieuwe jaar als herboren in te luiden? Dit en nog veel meer wacht op je bij Dormio Resort Costa Blanca om van je verblijf een onvergetelijke herinnering te maken. Controleer de beschikbaarheid en boek je kerstvakantie vandaag nog!