Geniet van zon, zee en strand
tijdens een ontspannen verblijf aan de Costa Blanca

Geniet van zon, zee en strand
tijdens een ontspannen verblijf aan de Costa Blanca

Op vakantie in Zuidoost-Spanje


  • Geliefde vakantiebestemming
  • Aangenaam klimaat met volop zon
  • Prachtig binnenland en mooie zandstranden

Voor een heerlijke vakantie in Zuidoost-Spanje kom je natuurlijk al snel uit in de regio Alicante en Valencia. Daar kun je op en top genieten van zon, zee en strand onder de Spaanse zon. Die garantie heb je, omdat de zon in Zuidoost-Spanje gemiddeld 320 dagen per jaar schijnt. En met een gemiddelde temperatuur van 24 graden is het er ’s zomers en ’s winters heerlijk toeven. Ben je op zoek naar een luxe strandresort in Zuidoost-Spanje? Ontdek dan Dormio Resort Costa Blanca!

Ontdek het resort
Bezoek het bruisende Alicante tijdens je vakantie in Zuidoost-Spanje

Vlieg naar het bruisende Alicante voor een heerlijke vakantie

Alicante is een geliefde vakantiebestemming in Zuidoost-Spanje. De meeste toeristen beginnen hun vakantie op het vliegveld van Alicante, wat vanuit heel Europa goed bereikbaar is. Daarnaast vliegen veel vliegtuigmaatschappijen tegen aantrekkelijke tarieven naar hét centrum van Zuidoost-Spanje: Alicante. Vanuit deze bruisende stad waaiert iedereen uit over de Spaanse kust naar één van de vele leuke badplaatsen in de omgeving.

Beleef een luxe vakantie aan zee in Zuidoost-Spanje

Je kunt in diverse steden aan de Spaanse kust heerlijk genieten van een luxe vakantie! Het pittoreske vissersdorpje Benidorm is uitgegroeid tot één van de populairste badplaatsen van Zuidoost-Spanje. Benidorm is geliefd onder zonaanbidders in de zomer en overwinteraars in de winter. De grootste aantrekkingskracht op toeristen hebben het bruisende uitgaansleven en de brede zandstranden die uniek zijn voor de Spaanse kust. Daarnaast zijn Valencia, Altea en Calpe ook echte aanraders in Zuidoost-Spanje.

Boek hier je vakantie in Spanje
Verblijf op ons resort tijdens je vakantie in Zuidoost-Spanje

Boek nu een luxe verblijf in Zuidoost-Spanje

Tijdens je vakantie in Zuidoost-Spanje is Dormio Resort Costa Blanca dé ideale uitvalsbasis. Dit viersterren-superior-resort is centraal gelegen aan de Costa Blanca en heeft uitgebreide faciliteiten, waaronder diverse zwembaden, een Spaans restaurant en een tapasbar. Alle appartementen voor 4 tot 6 personen beschikken over een sfeervolle inrichting en een royaal terras waar je kunt genieten van heerlijke zomeravonden aan de Spaanse kust. Voor het echte Spaanse buitenleven kun je voor je vakantie ook een extra luxe appartement met rooftop terras boeken!