Geniet van een heerlijk verblijf
in de lente aan de Spaanse kust

Geniet van een heerlijk verblijf
in de lente aan de Spaanse kust

Meivakantie aan de Costa Blanca


  • Aangename temperaturen dankzij het mediterrane klimaat
  • Prachtige omgeving die in bloei staat
  • Vele activiteiten voor jong en oud

Beleef een heerlijke meivakantie aan de Costa Blanca met het hele gezin. In deze prachtige omgeving kun je het hele jaar door genieten van een fijne vakantie. De meivakantie is hét perfecte moment om er even lekker tussenuit te gaan naar de Costa Blanca met een gemiddelde temperatuur van 23°C. Vier de lente aan de mooie Spaanse kust op Dormio Resort Costa Blanca!

Ontdek het resort
Ontdek de bloeiende natuur aan de Costa Blanca tijdens de meivakantie

Ontdek de bloeiende natuur tijdens de meivakantie

Tijdens de meivakantie staat het prachtige landschap aan de Spaanse kust in bloei, waardoor de omgeving nóg mooier wordt dan op andere momenten in het jaar. De bloeiende natuur in het binnenland gaat over in de schitterende, diepblauwe Middellandse Zee. In de meivakantie kun je extra genieten van de adembenemende landschappen tijdens een wandeling of fietstocht over de bijzondere Vías Verdes, vanaf het water op een boot of in de lucht terwijl je met een parachute over het water vliegt. Een prachtig plaatje wat zeker het bewonderen waard is!

Bezoek tijdens je meivakantie de mooie verlaten baaien aan de Costa Blanca

Een vakantie in mei is tevens het perfecte moment om de mooie baaien aan de Costa Blanca te bezoeken! De baaien zijn in de lente meestal verlaten waardoor je alle tijd en ruimte hebt om optimaal van de baaien te genieten. Een fijn moment om een verfrissende duik in de Middellandse Zee te nemen.

Boek hier je vakantie

Geniet van de leukste activiteiten aan de Costa Blanca tijdens je meivakantie

Naast het bewonderen van de prachtige natuur, zijn er tijdens de meivakantie tal van activiteiten te beleven aan de Costa Blanca! Ben je een wijnliefhebber? Dan mag een bezoekje aan één van de Spaanse bodega’s of wijnhuizen niet ontbreken. Verder vind je in de omgeving diverse spectaculaire amusementsparken, bijzondere grotten en onontdekte plekjes. Zowel jong als oud kan genieten van allerlei leuke activiteiten.

Ontdek meer leuke activiteiten
Geniet van de leukste activiteiten aan de Costa Blanca tijdens je meivakantie
Verblijf tijdens de meivakantie op ons luxe strandresort aan de Costa Blanca

Verblijf in mei op ons luxe strandresort aan de Middellandse Zee

Ben je op zoek naar een ontspannen verblijf voor je meivakantie aan de Costa Blanca? Direct aan het zandstrand van Cala Lanuza vind je Dormio Resort Costa Blanca! Op dit viersterren-superior-resort kun je gebruikmaken van hoogwaardige faciliteiten zodat je optimaal kunt genieten van een geweldige vakantie. Laat je verrassen door een ontspannende massage in ons wellnessgedeelte of neem een duik in één van de zwembaden op ons resort. Chef-kok Pablo bereidt voor jou graag de lekkerste Spaanse gerechten met lokale en internationale topwijnen. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf tijdens de meivakantie aan de Costa Blanca!