Geniet van de sport- en wellnessfaciliteiten
op ons resort aan de Costa Blanca

Geniet van de sport- en wellnessfaciliteiten
op ons resort aan de Costa Blanca

Sport & Wellness op Dormio Resort Costa Blanca


  • Luxe spa-wellnessgedeelte
  • Binnen- en buitenfitness
  • Beautybehandelingen en massages
  • De ultieme plek om te ontspannen

Op Dormio Resort Costa Blanca kun je volop genieten van onze sport- en wellnessfaciliteiten. Laat je onderdompelen in luxe met een verfrissende beautybehandeling, ontspannende massage of een bezoekje aan de sauna na een fijne sportsessie. Alle ingrediënten om te bewegen én volledig te ontspannen vind je op ons mooie strandresort aan de Costa Blanca!

Ontdek het resort
Ontspan in het spa-wellnessgedeelte

Ontspan in het spa-wellnessgedeelte

Naast de buitenzwembaden op ons resort, vind je ook een spapool binnen in het wellnessgedeelte. Hier kun je genieten van de hydromassagestralen, de onderwaterstralen en het stromende water uit de zwanenhalzen. Verder vind je in het wellnessgedeelte ook een stoombad, Vichy Spa kamer en een sauna. Het wellnessgedeelte is alleen toegankelijk voor gasten vanaf 18 jaar oud. Dé ideale plek om volledig te ontspannen!

Kom volledig tot rust met fijne massages en beautybehandelingen

Op Dormio Resort Costa Blanca kun je een heerlijke massage of beautybehandeling bijboeken. Wil je volledig tot rust komen met een fijne ontspanningsmassage of een massage met aromatherapie? Of kies je liever voor een voet- of sportmassage? Daarnaast kun je lekker ontspannen tijdens heerlijke beautybehandelingen, zoals een gezichtsreiniging, een volledige detoxbehandeling of laat je lichaam exfoliëren met speciaal kelp zout. Boek tijdens je verblijf je massage of beauty behandeling bij de receptie van de spa en kom volledig tot rust!

Boek een ontspannen verblijf
Werk aan je conditie of spiermassa

Werk aan je conditie of spiermassa

Wil je naast genieten van je vakantie, ook blijven bewegen en je conditie of spiermassa op peil houden? Dan kun je aan de slag in onze fitnessruimte! Je kunt gratis gebruikmaken van diverse apparaten voor je cardio- of krachttraining. Op ons resort kun je niet alleen lekker binnen sporten, maar ook in de schone buitenlucht. Bij onze outdoor fitness kun je genieten van een goede sportsessie onder het genot van een prachtig uitzicht!

Ontdek nog meer hoogwaardige faciliteiten

Ontdek nog meer hoogwaardige faciliteiten

Naast de fijne sport- en wellnessfaciliteiten op ons resort, kun je ook gebruikmaken van onze andere hoogwaardige faciliteiten. Geniet van de lekkerste Spaanse specialiteiten en (inter)nationale topwijnen bij Nuzza Beach & Terrace Restaurant of Paqui’s Tapas Bar & Deli. Hier kun je tevens verse broodjes of dagelijkse boodschappen halen. Voor onze kleinste gasten worden tijdens feestdagen, in de weekenden en de zomervakantie de leukste activiteiten georganiseerd in de Mio Kids Club. Op Dormio Resort Costa Blanca kun je volop ontspannen tijdens een luxe verblijf aan de Costa Blanca!