Geef elkaar het ja-woord
op de mooiste trouwlocatie aan de Spaanse kust

Geef elkaar het ja-woord
op de mooiste trouwlocatie aan de Spaanse kust

Trouwen aan de Costa Blanca: een droomlocatie


  • Droomlocatie aan de Spaanse kust
  • Ceremonie, avondfeest en overnachten op één locatie
  • 126 luxe appartementen
  • Breed zandstrand als prachtig decor

Trouwen aan de Costa Blanca; dé perfecte bestemming voor een droombruiloft! De Costa Blanca staat bekend om haar brede zandstranden en prachtige berglandschappen met gezellige Spaanse dorpjes. Het is tevens een zonnige bestemming waar maar liefst 320 dagen per jaar de zon schijnt. Ben je op zoek naar dé perfecte trouwlocatie in Spanje? Ontdek dan onze mooie bestemming direct aan het zandstrand met fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee!

Ontdek het resort

Geniet van een droombruiloft aan de Costa Blanca

De Costa Blanca heeft alles wat je nodig hebt voor een droombruiloft. Naast het zonnige klimaat en de veelzijdige omgeving, is de Costa Blanca ook erg goed bereikbaar. Deze geliefde regio heeft een goede balans tussen bruisende Spaanse steden zoals Alicante, bijzondere onontdekte plekjes en de mooiste baaien. Een perfecte bestemming om samen met je gasten ook na de bruiloft te genieten van al het moois wat de Costa Blanca te bieden heeft!

Ontdek de omgeving

Trouw op ons luxe strandresort direct aan de Middellandse Zee

Laat je tijdens je bruiloft verrassen door heerlijke Spaanse specialiteiten die chef-kok Pablo met liefde voor je bereidt. Speciaal voor je bruiloft kunnen wij een aangepast menu samenstellen naar jullie wensen. Geniet van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en een glaasje sprankelende bubbels. Ons resort ligt direct aan het zandstrand van Cala Lanuza, is een prachtig plaatje waar je de mooiste trouwfoto’s kunt schieten en heeft een indrukwekkende achtergrond voor een trouwceremonie of trouwfeest. Wij denken graag met je mee over de cateringmogelijkheden.

Bekijk de horeca op ons resort

Overnacht op onze mooie trouwlocatie aan de Spaanse kust

Nadat je samen met je geliefde en gasten hebt genoten van een geweldige bruiloft, kun je lekker op het resort verblijven. Ons viersterren-superior-resort bestaat uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en is voorzien van hoogwaardige faciliteiten. Zo kun je op ons resort genieten van heerlijk eten en drinken bij het restaurant of de tapasbar, ontspannen in één van de buitenzwembaden of in het spa- en wellnessgedeelte. Afhankelijk van hoeveel bruiloftsgasten blijven overnachten, kunnen wij je een speciale aanbieding doen. Op ons luxe strandresort aan de Middellandse Zee kun je trouwen, genieten van je huwelijksreis én je bruiloftsgasten laten overnachten.

Ontdek het resort
Ontdek de mogelijkheden voor de perfecte bruiloft op ons resort aan de Costa Blanca

Ontdek de mogelijkheden voor de perfecte bruiloft op ons resort

Zie je de prachtige trouwceremonie al voor je? Aan het strand bij zonsopgang of -ondergang met de Middellandse Zee op de achtergrond, het ontspannende geluid van de golven, een geweldig feest met heerlijke Spaanse tapas en sprankelende Cava. De belangrijkste ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft.

Bekijk onze trouwlocatie aan de Costa Blanca en plan een bezichtiging

Bekijk onze trouwlocatie en plan een bezichtiging

Ben je benieuwd wat wij specifiek voor jou, of als je weddingplanner bent voor je verloofde klanten, kunnen betekenen? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze trouwlocatie. Neem contact op met ons resort via info@dormioresortcostablanca.es. Ook verwelkomen wij je graag op ons resort voor een bezichtiging!