Geniet van één van de hoogstgelegen golfbanen en 
een heerlijke overnachting

Geniet van één van de hoogstgelegen golfbanen en
een heerlijke overnachting

Golfhotel in Limburg


  • Direct naast de 27-holes golfbaan van International Golf Maastricht
  • Comfortabele overnachting in een viersterrenhotel in Limburg
  • Uitgebreide faciliteiten

Ben je op zoek naar een golfhotel in Limburg? Ontdek dan Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht. Ons hotel kijkt uit over de naastgelegen golfbaan van International Golf Maastricht. Dit is één van de hoogstgelegen banen van Nederland dat zich op zowel Nederlands als Belgisch grondgebied bevindt. Bij het inchecken in ons hotel ontvang je een voucher met 15% korting op de zomer greenfee voor volwassenen voor de 18-holes Championship course en de 9-holes Limburg course. Zo kun je voordelig genieten van een dagje golf én een heerlijke hotelovernachting in Limburg!

Ontdek het hotel

International Golf Maastricht direct naast het hotel

International Golf Maastricht is gelegen bovenop de Dousberg en direct naast ons golfhotel. Op een oppervlakte van maar liefst 75 hectare zijn 27-holes gesitueerd. De Championship Course bestaat uit 18-holes en heeft brede fairways en uitdagende greens. Hier kun je ook echt internationaal golfen; sla af in Nederland en landt in België.

Tevens is er de Limburg Course. Dit is een 9-holes, Par 35 baan met een uitdagende lay-out geschikt voor zowel beginners als gevorderde golfers. Door het formaat van de course hoef je niet veel te lopen (minder dan 2 uur).

Lees meer over deze golfbaan
Bezoek de golfbaan Henri-Chapelle tijdens je verblijf in ons hotel in Limburg

Bezoek de golfbaan Henri-Chapelle

Naast International Golf Maastricht kun je vanuit het hotel ook een bezoekje brengen aan de golfbaan van Henri-Chapelle in de Belgische Ardennen. Deze golfbaan ligt op slechts 45 minuten rijden vanaf ons golfhotel in Limburg. Middenin een groen en heuvelachtig landschap vind je de drie golfbanen van Henri-Chapelle: ‘Les Viviers’ (18 holes), ‘Le Charlemagne’ (18 holes) en ‘La Chapelle’ (9 holes).

Geniet van uitgebreide faciliteiten tijdens je verblijf in Limburg

Naast golfen is er nog veel meer te beleven direct bij ons golfhotel in Maastricht. Dormio Hotel De Prins van Oranje is gelegen op het meest luxueuze vakantiepark van Limburg: Dormio Resort Maastricht. Tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van vele faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een fietsverhuur, een verwarmd binnenzwembad en een luxe spa-wellnesscentrum. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijke hotelovernachting in Limburg!

Ontdek alle faciliteiten
Boek je verblijf bij ons luxe golfhotel in Limburg

Boek je verblijf bij ons luxe golfhotel in Limburg

Kom een aantal dagen heerlijk golfen en verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht! Je hebt de keuze uit ruime hotelkamers, -suites en appartementen voor 2 of 4 personen. De hotelsuites en -appartementen bieden je zelfs een fantastisch uitzicht over het Limburgse heuvellandschap of de naastgelegen golfbaan. Dormio Hotel De Prins van Oranje is het ideale golfhotel in Limburg!