Op zoek naar een prinsheerlijk verblijf in het heuvellandschap
én dichtbij het centrum?

Op zoek naar een prinsheerlijk verblijf in het heuvellandschap
én dichtbij het centrum?

Overnachting in Maastricht


  • Gelegen in het heuvellandschap
  • Dichtbij het centrum van Maastricht
  • Prinsheerlijk overnachten in ons hotel met uitgebreide faciliteiten

Ben je op zoek naar een hotel voor een heerlijke overnachting in Maastricht? Dan ben je bij Dormio Hotel De Prins van Oranje aan het juiste adres! Op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Maastricht vind je dit viersterrenhotel. Het hotel is de ideale bestemming als je wilt genieten van een wandeling of fietstocht in de omgeving, maar ook als je liever gaat winkelen of wilt ontspannen op één van de vele terrassen in de stad. Kom je naar Zuid-Limburg met zakelijke redenen? Ook dan is Dormio Hotel De Prins van Oranje een goede uitvalsbasis.

Ontdek het hotel
Boek een overnachting in Maastricht en beleef een leuk dagje in het centrum

Beleef een dagje in het centrum van Maastricht

De stad Maastricht zit vol met leuke activiteiten voor jong en oud! Als je een liefhebber bent van kunst en cultuur dan kun je je hart hier ophalen tijdens je overnachting in Maastricht. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige Sint Janskerk en zijn kerkentweeling de Sint Servaasbasiliek. Ook kun je wandelen over de Sint Servaasbrug die stamt uit de 13e eeuw en een prachtig herkenningspunt van de stad is geworden.

Ontdek tijdens je overnachting in Maastricht de prachtige omgeving

Voor wandelaars is er meer dan voldoende te beleven in Maastricht en omgeving. Zo kun je het centrum van Maastricht gemakkelijk te voet verkennen en ook de omliggende natuur is geschikt voor een mooie wandeling. Ben je een fietsliefhebber? Huur dan eenvoudig een fiets bij onze fietsverhuur en ontdek het prachtige heuvellandschap op de fiets. Verder vind je in de omgeving nog vele leuke steden die zeker een bezoekje waard zijn tijdens je overnachting in Maastricht!

Ontdek de omgeving

Geniet van de bourgondische levensstijl tijdens je verblijf in Maastricht

Een overnachting in Maastricht is tevens aan te raden voor de echte bourgondiërs. Zoals je dat van Zuid-Limburg gewend bent, vind je in Maastricht een grote verscheidenheid aan restaurants en cafés waar je neer kunt strijken voor een stuk vlaai, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Uiteraard kun je ook bij ons hotel bourgondisch genieten. Bezoek bijvoorbeeld het Michelinsterrenrestaurant Rantrée op de achtste verdieping van ons hotel of laat je verrassen door de specialiteiten bij ’t Proeflokaal Eten!

Bekijk onze horecagelegenheden
Boek je overnachting in Maastricht bij ons hotel

Boek hier je overnachting in Maastricht

Tijdens je verblijf in Maastricht kun je volledig tot rust komen bij Dormio Hotel De Prins van Oranje. Je hebt de keuze uit een verscheidenheid aan hotelappartementen, -suites en -kamers voor 2 of 4 personen. Als je verblijft in een panoramakamer dan heb je een schitterend uitzicht over het Limburgse én Belgische heuvellandschap! Het hotel beschikt over uitgebreide faciliteiten en is onder andere voorzien van gratis parkeerplaatsen, een bakkerij, een fietsverhuur, een zwembad en een luxe spa-wellnesscentrum voor net dat beetje extra ontspanning. Ideaal voor een heerlijke overnachting in Maastricht!