Verken het prachtige Limburgse heuvellandschap op de fiets

Verken het prachtige Limburgse heuvellandschap op de fiets

Fietsverhuur Dousberg in Maastricht


  • Prachtige fietsomgeving
  • Diverse kwaliteitsfietsen en e-bikes
  • Tips over de mooiste routes
  • Tours met gids

Wil je er lekker met de fiets op uit om het prachtige Limburgse heuvellandschap te verkennen? Of wil je kennismaken met het bruisende centrum van Maastricht waar je heerlijk kunt shoppen en genieten van de bourgondische gastvrijheid? Huur dan een fiets bij Fietsverhuur Dousberg dat zich bevindt direct naast Dormio Hotel De Prins van Oranje. Je vindt hier diverse (elektrische) kwaliteitsfietsen voor alle leeftijden.

Bekijk alle faciliteiten

Ontdek het Limburgse heuvellandschap

Fietsen is een lekker sportieve en milieuvriendelijke manier om de prachtige omgeving van Maastricht te ontdekken. Je kunt hier heerlijk fietsen door het Zuid-Limburgse heuvellandschap of langs gezellige dorpen en steden. Fietsverhuur Dousberg heeft diverse fietsroutes voor je uitgestippeld aan de hand van knooppunten. Kies bijvoorbeeld voor een route richting Natuurpark De Hoge Kempen of fiets langs de Maas in de richting van Eijsden. Een prachtige natuur en mooie vergezichten gegarandeerd!

Verken de omgeving

Vind een passende fiets bij Fietsverhuur Dousberg

Fietsverhuur Dousberg in Maastricht beschikt over een ruime keuze aan verschillende kwaliteitsfietsen. Zo vind je hier zeker een fiets die aan jouw wensen voldoet! Je kunt bij de fietsverhuur terecht voor stadfietsen met meerdere versnellingen, hybride fietsen voor langere afstanden en elektrische fietsen. Laat je gerust adviseren over welke fiets voor jou het meest geschikt is. Ook zijn er kinderfietsen in verschillende afmetingen beschikbaar of zelfs een speciale kindertandem.

Boek je verblijf
Beleef Maastricht met de tips van Fietsverhuur Dousberg

Beleef Maastricht met de tips van Fietsverhuur Dousberg

Bij Fietsverhuur Dousberg vind je niet alleen uitgestippelde fietsroutes, zij vertellen je ook graag alle ins en outs over de prachtige omgeving! De fietsverhuur wordt met veel enthousiasme gerund door échte Maastrichtenaren die je alles over de omgeving kunnen vertellen. Ga je liever op pad met een gids die je meer inhoudelijke informatie geeft over al het moois dat je tegenkomt? Dat is ook zeker mogelijk!

Huur je fiets zo kort of lang als je wilt

Of je nu een fiets wilt huren voor een dag of voor meerdere dagen, het kan allemaal! Tip: reserveer je gewenste fiets van tevoren. Zo weet je zeker dat de fiets beschikbaar is en op tijd voor je klaarstaat. Reserveren is niet verplicht, ook zonder reservering ben je van harte welkom. Je kunt een fiets bij ons hotel in Maastricht reserveren via de website van Fietsverhuur Dousberg.

Boek je verblijf in Maastricht