Profiteer als gast van Dormio 
van 15% zomerkorting op de greenfee

Profiteer als gast van Dormio
van 15% zomerkorting op de greenfee

Golfen bij ons hotel in Maastricht


  • Golfen direct naast het hotel
  • Speciale zomerkorting op de greenfee voor onze hotelgasten
  • Unieke holes op Nederlands én Belgisch grondgebied

Ben je een liefhebber van golfen? Dan kom je bij Dormio Hotel de Prins van Oranje in Maastricht uitstekend aan je trekken. Wist je dat deze golfbaan om ons hotel heen ligt? Voor gasten van ons hotel is er een speciale 15% kortingsactie op de greenfee van International Golf Maastricht. Daarnaast kun je ook uitstekend golfen bij Golf Henri-Chapelle.

Boek je verblijf in Maastricht

International Golf Maastricht

De golfbaan van International Golf Maastricht, ‘De Maastrichtsche’, ligt direct naast het hotel. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden en is op een natuurlijke manier verweven in het landschap. Het is één van de hoogstgelegen golfbanen van Nederland en biedt prachtige vergezichten over Nederland en België.

De Championship Course is een ruime en veelzijdige baan van wedstrijdkaliber met 18 holes op 75 hectaren; een lust voor het oog. De hoogteverschillen, waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers zorgen voor uitdagende 'signature' holes.

Boek je verblijf in Maastricht

Wist je dat…

de Championship Course van International Golf Maastricht niet alleen op Nederlands grondgebied is gelegen, maar ook in België? Sla af in Nederland en land in België!

Wist je dat…

Golf Henri-Chapelle

Golf Henri-Chapelle ligt in een uitzonderlijk mooie omgeving op 35 minuten rijden van Maastricht in het hart van de Belgische Ardennen. Het landschap is typisch voor het Land van Herve: groen en heuvelachtig. Het past perfect in een magische omgeving, omringd door bomen, hagen, velden en fruitbomen. In feite is Henri-Chapelle niet één baan, maar drie: ‘Les Viviers’ (18 holes), ‘Le Charlemagne’ (18 holes) en ‘La Chapelle’ (9 holes). Voor elk niveau is er altijd een baan binnen handbereik.

Boek hier je verblijf

15% zomerkorting voor gasten van Dormio

Als gast van Dormio Hotel De Prins van Oranje ontvang je 15% korting in de zomer op greenfee voor volwassenen: de 18-holes Championship course en de 9-holes Limburg course. De korting wordt verrekend bij de receptie van de Maastrichtsche Golf op vertoon van de reserveringsbevestiging van je verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje.

Deze korting is niet van toepassing op de 9-holes Championship course of op golf clinics. De driving range is enkel toegankelijk voor golfers, er worden geen clubs uitgeleend.

Golfen tijdens je verblijf in Maastricht

Golfen tijdens je verblijf in Maastricht

Wil je tijdens je verblijf in Maastricht werken aan je golf-skills of juist kennismaken met deze sport? Boek een greenfee bij International Golf Maastricht of kies voor een leerzame golfclinic. In het viersterrenhotel Dormio Hotel De Prins van Oranje heb je een prachtig uitzicht over de omgeving én de golfbanen. Hét perfecte verblijf voor tijdens je golfweekendje of -vakantie!