Geniet van de sfeervolle horecagelegenheden
in en rondom ons hotel

Geniet van de sfeervolle horecagelegenheden
in en rondom ons hotel

Eten en drinken bij Dormio Hotel De Prins van Oranje


  • Diverse eet- en drinkgelegenheden op het resort
  • Sfeervolle bar met terras aan het bruisende Wilhelmus
  • Culinair genieten bij Michelinsterrenrestaurant Rantrée

Wil je tijdens je verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje bourgondisch genieten van culinaire hoogstandjes? Dat is zeker mogelijk met de diverse eet- en drinkgelegenheden aan het bruisende Wilhelmus, dat direct voor ons hotel is gelegen. Of je nu graag naar een sfeervol restaurant, gezellige bar, een Michelin sterrenrestaurant of de snackbar gaat; er is voor elk wat wils!

Ontdek het hotel

Hoogwaardig lunchen of dineren bij Restaurant Rantrée

Op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje vind je het luxe panoramarestaurant Rantrée. Dit restaurant is bekroond met een Michelinster en beschikt over een fantastisch 360 graden uitzicht over het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap. Bij Rantrée komen sfeervol lunchen of dineren én haute cuisine samen. Een interessante balans van modern en chic vind je terug in het interieur en in de smakelijke gerechten. Daarnaast kun je uiteraard bijpassende wijnen bestellen. Bij Rantrée kun je tijdens je verblijf culinair genieten op hoog niveau!

Lees meer over Rantrée

Culinair genieten en heerlijk ontbijten bij ’t Proeflokaal Eten

Laat je verrassen door de specialiteiten in restaurant ’t Proeflokaal Eten! Dagelijks kun je hier terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Op de menukaart vind je een grote variëteit aan smaakvolle vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Vergeet niet ruimte over te houden voor een dessert of kaasplankje.

Bekijk het menu

Gezellig een kopje koffie drinken of borrelen bij ’t Proeflokaal Drinken

Neem plaats op het sfeervolle terras of in de bar van ’t Proeflokaal Drinken en proost op een heerlijk verblijf. Naast een breed assortiment aan diverse dranken vind je op de kaart diverse smakelijke borrelhapjes om je borrel helemaal compleet te maken. Wil je overdag genieten van een lekker kopje koffie en een echte Limburgse vlaai? Ook dat is mogelijk!

Boek hier je verblijf

Ontdek het sfeervolle terras aan het bruisende Wilhelmus

Zit je graag buiten in de zon? Geniet dan van een lekker hapje en een drankje op ons terras aan het bruisende Wilhelmus. Ons terras beschikt tevens over een sfeervolle all-weather tent zodat je ook in de avond kunt nagenieten van een fijne dag.

Ontdek het sfeervolle terras aan het bruisende Wilhelmus

Haal een smakelijk ontbijtje of lunch bij de bakkerij

Wil je de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt of tussen de middag genieten van een versbelegd broodje? Dan ben je van harte welkom bij de bakkerij direct tegenover ons hotel! Daarnaast kun je hier ook terecht voor een verse jus d’orange en lokale lekkernijen.

Boek je verblijf in Maastricht
Heerlijk snacken bij Dousberg Snack

Heerlijk snacken bij Dousberg Snack

Ook wanneer je zin hebt in een lekkere snack, kun je bij Dormio Hotel De Prins van Oranje terecht. Je vindt de sfeervolle, overdekte foodtruck van Dousberg Snack aan het bruisende Wilhelmus. Bestel een heerlijke snack zoals het typisch Limburgse Zoervleis, een burger of saté. Daarnaast kun je hier uiteraard ook terecht voor verse friet.