Geniet van een prinsheerlijk verblijf in Maastricht
met de leukste uitstapjes

Geniet van een prinsheerlijk verblijf in Maastricht
met de leukste uitstapjes

Uitstapjes in Maastricht en omgeving


  • Indrukwekkend heuvellandschap
  • Leuke steden in de omgeving
  • Diverse evenementen in Maastricht

Maak je verblijf onvergetelijk en beleef de leukste uitstapjes in Maastricht en omgeving. Verken het indrukwekkende heuvellandschap, de gezellige steden rondom Maastricht of bezoek één van de geweldige evenementen voor jong en oud!

We hebben de leukste uitstapjes voor tijdens je verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje voor je op een rijtje gezet. Dit hebben we onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving en evenementen die je kunt bijwonen.

Ontdek het hotel

Ontdek de indrukwekkende omgeving van Maastricht

Dormio Hotel De Prins van Oranje is gelegen in een prachtige omgeving met vele leuke steden en dorpjes die zeker een bezoekje waard zijn! Dankzij het indrukwekkende heuvellandschap krijg je direct het gevoel in het buitenland te zijn. Ontdek de mooie omgeving en de bourgondische gastvrijheid van Zuid-Limburg tijdens je verblijf in Maastricht!

Lees meer over wat er te zien is

Geniet van de leukste activiteiten in Maastricht

Er is van alles te beleven tijdens je verblijf in het bruisende Maastricht. Of je nu graag de cultuur ontdekt, kennismaakt met de bijzondere historie, sportieve activiteiten onderneemt of diverse musea wilt bezoeken; er is van alles mogelijk in het veelzijdige Zuid-Limburg!

Lees meer over wat er te doen is

Beleef in en rondom Maastricht de leukste evenementen

Jaarlijks zijn er diverse evenementen te beleven in het bruisende centrum van Maastricht of in de directe omgeving. Een perfecte aanvulling op je verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje! Wil je feesten, bourgondisch genieten, naar een sportief evenement of een kunst- en antiekbeurs? Er is van alles te beleven voor jong en oud!

Lees meer over evenementen