Geniet van een onvergetelijke vakantie
in het zuiden van ons land

Geniet van een onvergetelijke vakantie
in het zuiden van ons land

Laat je inspireren voor je hotelovernachting in Maastricht


Het hele jaar door kun je de leukste activiteiten beleven en de prachtige omgeving verkennen tijdens je verblijf in Zuid-Limburg. Laat je inspireren voor je vakantie in Maastricht en ontdek onze inspiratiepagina’s. Zo kun je nog meer genieten van je weekendje weg of vakantie in Dormio Hotel De Prins van Oranje!

Beleef een heerlijk weekend in Maastricht

Beleef een heerlijk weekend in Maastricht

Ben je op zoek naar een hotel in de omgeving van Maastricht voor een romantisch weekendje weg? Je kunt hier ook genieten van een heerlijk weekendje Maastricht met vrienden of familie! Dormio Hotel De Prins van Oranje is een leuk hotel in Maastricht dat tevens uitermate geschikt is als golfhotel dankzij de naastgelegen golfbaan. Ben je op zoek naar een hotel in Zuid-Limburg voor een fijne staycation in Nederland of voor een last-minute overnachting? Ook dan ben je van harte welkom!

Ontdek de prachtige omgeving

Ontdek de prachtige omgeving

Ons hotel is gelegen bovenop de Dousberg in het mooie Zuid-Limburgse heuvellandschap. Het is zeker een aanrader om de prachtige omgeving te ontdekken tijdens je verblijf in Maastricht!

Lees meer
Bezoek de evenementen in en rondom Maastricht

Bezoek de evenementen in en rondom Maastricht

Jaarlijks vinden er geweldige evenementen plaats in en rondom Maastricht. Een absolute aanrader en perfect om je verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje onvergetelijk te maken!

Lees meer

Boek een hotelovernachting in Maastricht

In het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg, op slechts 10 minuten fietsen van het bruisende centrum van Maastricht, vind je Dormio Hotel De Prins Oranje. Verblijf in een comfortabele hotelkamer, -suite of -appartement voor 2 tot 4 personen en geniet van een heerlijk verblijf in ons luxe hotel in Zuid-Limburg! Dit luxe viersterrenhotel is perfect voor een heerlijke overnachting in Maastricht. Daarnaast kun je ook last-minute in ons hotel in Maastricht verblijven. Wist je dat ons hotel dichtbij het Vrijthof is gelegen én een green key gecertificeerd hotel is? Zo kun je lekker duurzaam op de fiets naar het bruisende centrum en verantwoord genieten van een heerlijke overnachting!

Boek nu je verblijf