Pak je koffers en geniet van een last-minute verblijf
in het sfeervolle Maastricht

Pak je koffers en geniet van een last-minute verblijf
in het sfeervolle Maastricht

Last-minute hotel in Limburg


  • Op 10 minuten fietsen van het centrum
  • Gelegen in het Limburgse heuvellandschap
  • Uitgebreide faciliteiten

Zoek je last-minute een hotel in Limburg voor een vakantie, stedentrip of zakelijke overnachting? Dormio Hotel De Prins van Oranje is gelegen boven op de Dousberg, op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Maastricht. Vanuit ons hotel heb je het allermooiste uitzicht over het Limburgse én Belgische heuvellandschap, de naastgelegen golfbaan of het sfeervolle Wilhelmus voor ons hotel. Overnacht in dit luxe viersterrenhotel tijdens je last-minute verblijf in Zuid-Limburg!

Ontdek het hotel

Last-minute hotelovernachting in de Limburgse hoofdstad op de perfecte locatie

Dormio Hotel De Prins van Oranje is gelegen op één van de mooiste locaties in Maastricht: boven op de Dousberg en aan de Belgische grens. Daarnaast overnacht je dicht bij het bruisende centrum van Maastricht. Dé ideale uitvalsbasis voor je last-minute verblijf in Limburg. In het centrum kun je heerlijk shoppen, eten en allerlei mooie bezienswaardigheden bezoeken. Daarnaast kun je ook prachtige wandel- en fietstochten maken in het glooiende Zuid-Limburgse landschap. Dormio Hotel De Prins van Oranje biedt je de perfecte combinatie van de rustige natuur en het bruisende centrum!

Lees meer over Maastricht

Ontdek de prachtige omgeving tijdens je last-minute verblijf in Limburg

Wil je de leuke steden en mooie omgeving van Limburg ontdekken tijdens je last-minute verblijf? Dan ben je bij ons hotel in Maastricht aan het juiste adres! In slechts 10 minuten fietsen sta je op het bruisende Vrijthof. Daarnaast vind je ook diverse steden in de buurt die zeker een bezoekje waard zijn. Ontdek bijvoorbeeld het Drielandenpunt in Vaals, het levendige stadje Valkenburg of de Belgische stad van de smaak: Hasselt. Wil je het prachtige heuvellandschap rondom ons hotel met de fiets ontdekken? Dan kun je eenvoudig een fiets huren bij de fietsverhuur direct bij ons hotel.

Lees meer over de omgeving
Verblijf in ons luxe hotel in Limburg tijdens je last-minute hotelovernachting

Luxe hotel voor je last-minute verblijf in Limburg

Dormio Hotel De Prins van Oranje beschikt over luxe hotelkamers, -suites en -appartementen voor 2 of 4 personen. Alle accommodaties in ons hotel zijn ruim opgezet, modern ingericht en uitgerust met luxe boxspringbedden. Bovendien kun je gebruikmaken van vele faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een binnenzwembad en een luxe spa-wellnesscentrum. Wil je graag een drankje doen in de stad en gebruikmaken van een taxiservice? Onze betrouwbare partner Taxi Royal brengt je graag van en naar je gewenste bestemming. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een comfortabel last-minute verblijf in Limburg!