Duik in het overdekte en verwarmde binnenzwembad
tijdens je verblijf

Duik in het overdekte en verwarmde binnenzwembad
tijdens je verblijf

Zwemmen bij Dormio Hotel De Prins van Oranje


  • Verwarmd binnenzwembad
  • Overdekt zwembad met een glijbaan
  • Uitzicht op de groene omgeving

Wil je genieten van een heerlijke staycation: een vakantie in eigen land? Bij Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht vind je de ultieme vakantiebestemming met vele faciliteiten, waaronder een verwarmd binnenzwembad. Het zwembad is gelegen op slechts enkele minuten lopen van het hotel. Neem een heerlijke duik in het water met uitzicht op de groene omgeving!

Boek hier je verblijf

Zwembad bij ons hotel in Maastricht

Vergeet tijdens je verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje niet je badkleding mee te nemen! Je vindt het binnenzwembad op slechts een paar minuten lopen van het hotel. Dit maakt een verblijf in het hotel nog aangenamer. Vanuit het zwembad kun je genieten van een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook heel gezond! Dé ideale sport voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren.

Boek je verblijf in Maastricht
Altijd zwemweer bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Altijd zwemweer bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Zwemmen is het hele jaar door heerlijk om te doen en goed voor je gezondheid! Het zwembad van Dormio Hotel De Prins van Oranje heeft een bad voor volwassen en een kinderbad met speeltoestellen voor de kleintjes. De zwembaden zijn overdekt en indien nodig verwarmd. Weer of geen weer: bij Dormio Hotel De Prins van Oranje is het dus altijd lekker zwemweer!

Praktische informatie over het zwembad

Het zwembad is alleen toegankelijk voor resort- en hotelgasten, van alle leeftijden.
Het zwembad beschikt over kleedruimtes, douches, toiletten, een EHBO-ruimte en kluisjes.
Er is geen toezicht aanwezig in het zwembad.