Verblijf in een geweldig hotel
in het sfeervolle Zuid-Limburg

Verblijf in een geweldig hotel
in het sfeervolle Zuid-Limburg

Een leuk hotel in Maastricht


  • Beleef de leukste activiteiten in en rondom Maastricht
  • Bourgondisch genieten in Maastricht
  • Geniet van uitgebreide faciliteiten

Wil je graag genieten van een heerlijke overnachting in een leuk hotel in Maastricht? Ontdek dan Dormio Hotel De Prins van Oranje! Dit viersterrenhotel in Maastricht heeft alles wat je zoekt voor een leuk verblijf in Zuid-Limburg. Dormio Hotel De Prins van Oranje is gelegen midden in het Limburgse heuvellandschap, boven op de Dousberg. Bovendien sta je in slechts 10 minuten fietsen in het bruisende centrum van Maastricht. Dit maakt het hotel de perfecte uitvalsbasis voor diverse leuke activiteiten. Ideaal voor een onvergetelijk verblijf in Maastricht!

Ontdek het hotel

Leuke activiteiten tijdens je verblijf in Maastricht

Wil je een romantisch weekendje weg in een hotel of genieten van een actieve vakantie? Het kan allemaal in Maastricht! Neem bijvoorbeeld plaats op een leuk terras aan het Onze-Lieve-Vrouweplein voor een heerlijke Limburgse vlaai of loop door de Helpoort; de oudste nog in tact zijnde stadspoort van Nederland! Wil je meer cultuur beleven in Maastricht? Bezoek dan het Bonnefantenmuseum. Dit museum voor beeldende kunst is één van de drie provinciale musea in Limburg. Wil je alles beleven wat Maastricht en omgeving te bieden heeft? Boek dan een overnachting in ons leuke hotel in Maastricht!

Boek hier je overnachting

Sfeervolle horeca bij ons hotel in Maastricht

Ons leuke hotel beschikt over diverse horecagelegenheden. Zo kun je volop bourgondisch genieten tijdens je verblijf in Zuid-Limburg! Bezoek bijvoorbeeld ’t Proeflokaal Eten waar dagelijks met veel plezier heerlijke gerechten voor je worden bereid. Of neem plaats op het terras van ’t Proeflokaal Drinken aan het sfeervolle Wilhelmus voor een lekkere borrel. Verder vind je op de achtste verdieping van ons hotel het Michelinsterrenrestaurant Rantrée voor een hoogwaardige lunch of diner met panoramisch uitzicht over Maastricht en het mooie heuvellandschap.

Lees meer over de horeca
Boek je hotelovernachting bij ons leuke hotel in Maastricht

Kom je overnachten in ons leuke hotel in Maastricht?

Bij Dormio Hotel De Prins van Oranje heb je de keuze uit ruime hotelkamers, -suites en -appartementen voor 2 of 4 personen. In de directe omgeving van ons hotel in Maastricht is van alles te beleven! De uitgebreide faciliteiten op en rondom het hotel maken je verblijf nog leuker! Bezoek de 27-holes golfbaan direct naast het hotel, neem een duik in het zwembad of huur een (elektrische) fiets bij de fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Ben je toe aan meer ontspanning? Kom dan volledig tot rust in het luxe spa-wellnesscentrum. Kortom, ons leuke hotel in Maastricht beschikt over alle ingrediënten voor een geweldig verblijf in Zuid-Limburg!