Beleef een heerlijke kerstvakantie
samen met je vrienden of familie in Zuid-Limburg

Beleef een heerlijke kerstvakantie
samen met je vrienden of familie in Zuid-Limburg

Kerstvakantie naar Maastricht


  • Geniet van de kerstsferen in Maastricht
  • Bezoek hét kerstevenement van Zuid-Limburg
  • Winterparadijs met diverse kerstmarkten

Wil je in de kerstvakantie naar Maastricht? Tijdens kerst is er in de hoofdstad van Limburg van alles te beleven voor jong en oud! Maastricht staat bekend om haar bourgondische gastvrijheid én gezelligheid, maar in de kerstperiode doen ze hier graag nog een schepje bovenop. De hele stad wordt omgetoverd tot een waar winterparadijs. Verblijf in de kerstvakantie bij Dormio Hotel De Prins van Oranje en breng een bezoekje aan het bijzondere evenement: Magisch Maastricht.

Ontdek het hotel

Magisch Maastricht tijdens de kerstvakantie in Maastricht

Tijdens Magisch Maastricht wordt Maastricht omgetoverd tot een sprookjesachtige kerststad. Vanaf december zullen duizend-en-één lichtjes de stad oplichten en kun je hier genieten van fonkelende wandelroutes door het centrum en prachtige kerstversiering. Maak tijdens je verblijf in Maastricht op het Vrijthof een rondje over de ijsbaan, een tochtje in het reuzenrad of voor de allerkleinsten: een rondje in de authentieke carrousel. En dat alles op slechts 10 minuten fietsen van Dormio Hotel De Prins van Oranje!

Ontdek Magisch Maastricht
Ga langs bij één van de vele gezellige kerstmarkten in je kerstvakantie in Maastricht

Bezoek de sfeervolle kerstmarkt van Maastricht

Moet je de kerstinkopen nog doen? Dat kan tijdens je kerstvakantie in Maastricht! Tijdens Magisch Maastricht vind je op diverse plekken in het centrum verschillende kerstmarkten waar je de leukste en lekkerste kerstcadeaus kunt kopen. Ben je tijdens je kerstvakantie op zoek naar sfeervolle winkels en de wat exclusievere kleine boetiekjes? Dan zijn de straatjes in de buurt van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek een echte aanrader.

Geniet tijdens de kerstvakantie van een fijne hotelovernachting in ons hotel in Maastricht

Geniet tijdens de kerstvakantie van een fijne hotelovernachting

Breng je kerstvakantie door in het sfeervolle Maastricht! Boek nu je luxe hotelkamer of appartement bij Dormio Hotel De Prins van Oranje. Dit viersterrenhotel, op slechts 10 minuten fietsen van het Vrijthof, biedt het mooiste uitzicht over de Limburgse heuvels, de naastgelegen golfbaan of het gezellige Wilhelmus. Dé ideale uitvalsbasis voor een dagje (kerst)shoppen in Maastricht of om de omgeving wandelend of per fiets te verkennen. Een fiets kun je eenvoudig huren bij het hotel. Daarnaast kun je gebruikmaken van nog veel meer faciliteiten, zoals diverse horecagelegenheden.