Geniet van een heerlijke vakantie
in eigen land

Geniet van een heerlijke vakantie
in eigen land

Staycation in Nederland


  • Op vakantie lekker dichtbij huis
  • Buitenlands gevoel in Maastricht
  • Geniet van onze natuur en cultuur

Wil je genieten van een heerlijke staycation in eigen land? Een vakantie in Nederland wordt de laatste jaren steeds populairder. Wij geven je graag een aantal redenen waarom een verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht een echte aanrader is. Lees snel verder en boek je verblijf!

Ontdek het hotel
Geniet van een heerlijke Limburgse vlaai tijdens je staycation in Nederland

Reden 1: Bourgondisch genieten in Zuid-Limburg tijdens je vakantie

Geniet van de lokale lekkernijen in de omgeving van Dormio Hotel De Prins van Oranje. Tijdens je vakantie in Zuid-Limburg kun je kennismaken met de bourgondische gastvrijheid en uiteraard heerlijk eten en drinken uit de streek. Heb je weleens de echte Limburgse vlaai geproefd of een lokaal gebrouwen biertje? In Maastricht kun je volop bourgondisch genieten tijdens je vakantie!

Reden 2: Hoogwaardig, culinair genieten in het hotel tijdens je staycation

Tijdens je verblijf bij Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht kun je culinair genieten in Restaurant Rantrée. Dit restaurant is gelegen op de achtste verdieping van het hotel en is bekroond met een Michelinster. Met heel veel passie en kwaliteit worden elke dag de lekkerste gerechten bereid. Daarnaast kun je vanuit het restaurant genieten van een panoramisch uitzicht over het centrum van Maastricht en het indrukwekkende heuvellandschap. Dat belooft wat tijdens je vakantie in Nederland!

Ontdek meer horeca bij ons hotel
Golf op de golfbaan direct naast ons hotel in Maastricht tijdens je staycation in Nederland

Reden 3: Golfen op een bijzonder heuvellandschap tijdens je verblijf in Maastricht

Heb je altijd al eens op één van de hoogstgelegen golfbanen van Nederland een balletje willen slaan? Vanaf Dormio Hotel De Prins van Oranje sta je binnen een paar tellen op de golfbaan van International Golf Maastricht, die om het hotel heen is gelegen. Geniet tijdens het golfen van het prachtige uitzicht over het Maasdal en ontdek alle 27 holes op een totale oppervlakte van maar liefst 75 hectare. Deze golfbaan gaat zelfs de grens over met België. Als gast van Dormio Hotel De Prins van Oranje krijg je tijdens je verblijf in de zomervakantie 15% zomerkorting. Een leuke activiteit tijdens je staycation!

Reden 4: Buitenlands gevoel tijdens je staycation in Nederland

Als je bij Dormio Hotel De Prins van Oranje verblijft, ben je in Nederland maar heb je toch het gevoel lekker in het buitenland te zijn. Geniet als je ‘s ochtends wakker wordt van het mooie uitzicht over het prachtige Limburgse heuvellandschap of het bruisende Wilhelmus. Je kunt de indrukwekkende omgeving tijdens je staycation al wandelend of fietsend ontdekken. Heb je geen fiets bij je? Huur dan eenvoudig een (elektrische) fiets bij onze fietsverhuur.

Ontdek de omgeving
Geniet van uitgebreide faciliteiten bij ons hotel in Maastricht tijdens je staycation in Nederland

Reden 5: Geniet van uitgebreide faciliteiten tijdens je vakantie in eigen land

Wil je met het hele gezelschap genieten van een hapje of een drankje op een gezellig terras tijdens je vakantie in Nederland? Op het Wilhelmus ben je van harte welkom! Op dit sfeervolle plein direct voor het hotel vind je uitgebreide faciliteiten die je verblijf nog aangenamer maken. Naast de fietsverhuur vind je hier ook diverse horecagelegenheden, de receptie, het zwembad en een luxe spa-wellnesscentrum. Ideaal voor een ontspannen vakantie in Nederland!

Boek je staycation in Nederland bij ons hotel in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap

Boek een heerlijke vakantie in Nederland

Proef de sfeer in de authentieke Limburgse dorpjes, geniet van een drankje op één van de vele terrasjes of bezoek het gezellige centrum van Maastricht. Waar je ook van houdt, er is van alles te beleven in en rondom het bruisende Maastricht. Boek nu je vakantie bij Dormio Hotel De Prins van Oranje en geniet van een heerlijke vakantie in Nederland!