Geniet van een onvergetelijk verblijf
dichtbij het beroemde Vrijthof in Maastricht

Geniet van een onvergetelijk verblijf
dichtbij het beroemde Vrijthof in Maastricht

Hotel dichtbij het Vrijthof


  • Op slechts 10 minuten fietsen
  • Bruisend centrum en de rustgevende natuur binnen handbereik
  • Bourgondisch genieten

Zoek je een hotel dichtbij het Vrijthof in Maastricht? Dormio Hotel De Prins van Oranje ligt op slechts 10 minuten fietsen van het beroemde Vrijthof. Dé ideale bestemming als je het bruisende centrum van Maastricht wilt bezoeken. Je vindt hier vele restaurants met gezellige terrasjes waar je volop kunt genieten van een bourgondisch verblijf in Maastricht!

Ontdek het hotel

Vrijthof: het grootste en gezelligste plein van Maastricht

Aan de oostkant van het Vrijthof vind je vele horecagelegenheden. Vrijwel alle cafés en restaurants aan dit bruisende plein hebben zeer ruime terrassen waarop het goed vertoeven is. Ze worden gedurende het hele jaar druk bezocht door de bezoekers én bewoners van Maastricht. Het grootste deel van het jaar is het Vrijthof helemaal vrij om om te bezoeken en eroverheen te wandelen. Dit romantische en historische plein is het grootste en gezelligste plein van Maastricht en absoluut de moeite waard tijdens je hotelovernachting in Maastricht!

Boek hier je verblijf

Evenementen op het Vrijthof in Maastricht

Jaarlijks speelt het Vrijthof een centrale rol in diverse grote evenementen. Een bezoekje aan één van deze sfeervolle evenementen in Maastricht is zeker een aanrader tijdens je hotelovernachting in Maastricht. Ontdek bijvoorbeeld de volgende evenementen:

  • Het winterfestival Magisch Maastricht
  • Het Maastrichts carnaval
  • De Sint-Servaaskermis (medio mei)
  • Het Preuvenemint
  • De jaarlijkse zomerconcerten van André Rieu
Ontdek meer evenementen
Boek een overnachting in ons hotel dichtbij het Vrijthof in Maastricht

Boek een overnachting in ons hotel dichtbij het Vrijthof

Het Vrijthof in Maastricht is een bruisend plein waar het vaak tot in de late uurtjes nog gezellig is. Hoe heerlijk is het dan om 10 minuten later in je bed te duiken in een luxe hotelkamer, -suite of -appartement van Dormio Hotel De Prins van Oranje? Uiteraard kun je ook met de taxi terugkeren dankzij onze betrouwbare partner Taxi Royal. Het hotel is gelegen in een rustgevende en bosrijke omgeving bovenop de Dousberg. Dormio Resort Maastricht, waarop het hotel zich bevindt, beschikt over vele faciliteiten, waaronder een zwembad, een fietsverhuur, meerdere horecagelegenheden en een luxe spa-wellnesscentrum. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een comfortabele hotelovernachting dichtbij het Vrijthof!