Verantwoord en duurzaam genieten
van een overnachting in Zuid-Limburg

Verantwoord en duurzaam genieten
van een overnachting in Zuid-Limburg

Green Key gecertificeerd hotel in Maastricht


  • Duurzaam overnachten in Maastricht
  • Vanaf 2019 gecertificeerd door hét duurzaamheidskenmerk
  • Green Key Goud label

Zowel Dormio Hotel De Prins van Oranje als Dormio Resort Maastricht zijn Green Key gecertificeerd en hebben daarmee een Green Key Goud label toegekend gekregen. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. De groene sleutel staat ervoor garant dat het bedrijf duurzaamheid belangrijk vindt en dit overal op elk vlak toepast. Je kunt hierbij denken aan zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen, het maken van doordachte keuzes rondom biologische voeding en het gebruiken van producten met een keurmerk. Ben je op zoek naar een overnachting in een Green Key gecertificeerd hotel in Zuid-Limburg? Ontdek dan Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht!

Ontdek het hotel

Green Key Goud gecertificeerd hotel in Maastricht

“In 2019 hebben wij als Dormio Hotel De Prins van Oranje, onderdeel van Dormio Resort Maastricht, het Green Key Goud certificaat behaald. In de daaropvolgende jaren is dit certificaat verlengd. Met dit certificaat laten we zien dat wij maatschappelijk verantwoorde en gezonde keuzes maken in onze bedrijfsvoering. We doen dit uit oprechte overtuiging, omdat we geloven dat de juiste keuzes leiden tot een betere leefomgeving voor ons allen. Voor nu en voor in de toekomst. Het kost ons eigenlijk niet eens veel meer moeite. Het is een kwestie van actief en bewust bezig zijn met je vak", aldus Cees Santifort, Resort Manager.

Bekijk onze MVO-verklaring
Verblijf in ons Green Key Goud gecertificeerde hotel in Maastricht

Over het Green Key certificaat

Meer dan 700 Nederlandse bedrijven hebben het keurmerk Green Key gekregen. Je kunt hierbij denken aan hotels en restaurants, maar ook aan dierentuinen en bungalowparken. Nog steeds komen er nieuwe locaties bij. Bedrijven met een Green Key-certificaat doen veel meer op het gebied van duurzaamheid dan de wet vraagt en voldoen minimaal aan de normen van de internationale Green Key-organisatie.

Boek een groen verblijf bij ons Green Key Goud gecertificeerde hotel in Maastricht

Gaan voor groen

Door persoonlijke begeleiding, een speciale omgeving op onze website, cursussen en vooral contact met andere Green Key-bedrijven, wordt ‘gaan voor groen’ leuker en interessanter. Samenwerken aan een groene wereld inspireert en stimuleert. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie-, vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Verblijf duurzaam in ons Green Key Goud gecertificeerde hotel in Maastricht

Duurzaam verblijf in Maastricht

Het Green Key gecertificeerde viersterren Dormio Hotel De Prins van Oranje is de perfecte uitvalsbasis om het bruisende centrum van Maastricht te bezoeken en te genieten van de prachtige natuur. Wanneer je in een hotelkamer, -suite of -appartement verblijft, heb je een mooi uitzicht over het Wilhelmus, de naastgelegen golfbaan of het Limburgse heuvellandschap. Je kunt tijdens je verblijf in ons hotel gebruikmaken van alle uitgebreide faciliteiten van Dormio Resort Maastricht. Wil je graag de omgeving verkennen? Huur dan een fiets bij Fietsverhuur Dousberg! Daarnaast kun je onze horecagelegenheden bezoeken of bijvoorbeeld ontspannen in het luxe spa-wellnesscentrum. Boek nu je verblijf en overnacht verantwoord in Maastricht!