Geniet van het prachtige Zuid-Limburg
tijdens een heerlijke overnachting

Geniet van het prachtige Zuid-Limburg
tijdens een heerlijke overnachting

Hotel in de omgeving van Maastricht


  • Ontdek het bruisende stadscentrum
  • Verken het prachtige heuvellandschap
  • Geniet van een comfortabel verblijf met uitgebreide faciliteiten

Ben je op zoek naar een hotel in de omgeving van Maastricht? Geniet van alles wat deze stad en haar prachtige omgeving te bieden heeft! Maastricht bevindt zich in het bourgondische zuiden van Limburg en staat garant voor een heerlijke vakantie. Je kunt de stad al wandelend ontdekken of tijdens een rondvaart over de Maas. Ook op de fiets kun je Maastricht en het mooie Zuid-Limburgse heuvellandschap verkennen. Bij Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht kun je (elektrische) fietsen huren om er heerlijk even tussenuit te gaan. Vanaf ons hotel sta je met de fiets binnen 10 minuten in het bruisende centrum van Maastricht. Perfect voor een onvergetelijke hotelovernachting in Maastricht!

Ontdek het hotel
Beleef vele leuke activiteiten in en rond Maastricht tijdens je verblijf in ons hotel in de omgeving van Maastricht

Wat is er te doen tijdens je hotelovernachting in Maastricht?

Maastricht zit vol met cultuur en historie. Begin je ontdekkingstocht bijvoorbeeld op het Vrijthof: het bekendste plein van de stad in het centrum van Maastricht. Hier kun je een terrasje pakken en genieten van een heerlijk hapje en een drankje. Ook het Onze-Lieve-Vrouweplein en de Markt zijn mooie locaties om een kop koffie te drinken, te borrelen of een maaltijd te nuttigen. Daarnaast kun je hier één van de vele monumenten bezoeken. Voor shopliefhebbers is Maastricht een goede bestemming! Alle grote ketens hebben hier een winkel, maar ook de lokale zaakjes zijn de moeite waard om te bezoeken. Boekhandel Dominicanen mag je eigenlijk niet overslaan tijdens je hotelovernachting in Maastricht. Dit is een unieke boekwinkel in een prachtige kerk.

Ontdek de omgeving van Maastricht

Niet alleen in het bruisende centrum, maar ook in de omgeving van Maastricht is er van alles te beleven voor jong en oud! Bezoek bijvoorbeeld de Sint Pietersberg of duik ondergronds in de beroemde mergelgrotten. Je kunt met een gids een rondleiding krijgen in dit haast on-Nederlandse natuurgebied. Daarnaast kun je diverse steden nabij Maastricht bezoeken, zoals het levendige Valkenburg, het Duitse Aken of de Belgische stad van de smaak: Hasselt. Dankzij je overnachting in een hotel in Maastricht heb je voldoende tijd om alle mooie plekken in de natuurrijke omgeving en het centrum te ontdekken.

Lees meer over de omgeving
Verblijf in ons hotel in de omgeving van Maastricht

Een hotelovernachting in Maastricht

In en rondom Maastricht is er van alles te beleven! Wil je meerdere dagen genieten van al het moois wat de omgeving te bieden heeft? Dan is een hotel in Zuid-Limburg perfect voor jou. Zo kun je er lekker op uit trekken en tot rust komen tijdens een comfortabele hotelovernachting.

Boek nu je hotelovernachting bij ons hotel in de omgeving van Maastricht

Boek nu je hotelovernachting in de omgeving van Maastricht

Wil je overnachten in een hotel in Maastricht waarbij je kunt genieten van de natuurrijke omgeving én het bruisende centrum? Dormio Hotel De Prins van Oranje is gelegen bovenop de Dousberg, midden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. In slechts 10 minuten fietsen sta je op het sfeervolle Vrijthof in het centrum van Maastricht. De perfecte combinatie! Tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten. Ontdek bijvoorbeeld de bourgondische gastvrijheid bij onze horecagelegenheden, neem een duik in het verwarmde binnenzwembad, huur een (elektrische) fiets bij de fietsverhuur of kom volledig tot rust in het luxe spa-wellnesscentrum. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een fijne hotelovernachting in Maastricht!