Geniet van een onvergetelijke vakantie
in de Eifel

Geniet van een onvergetelijke vakantie
in de Eifel

Laat je inspireren voor je verblijf in de Eifel


Het hele jaar door kun je de leukste activiteiten beleven en de prachtige omgeving verkennen tijdens je verblijf in Heimbach. Laat je inspireren voor je vakantie in de Eifel en ontdek onze inspiratiepagina’s. Zo kun je nog meer genieten van je weekendje weg of vakantie op Dormio Resort Eifeler Tor!

Wanneer wil jij op vakantie naar de Eifel?

Wanneer wil jij op vakantie naar de Eifel?

De Eifel is het hele jaar door een geweldige vakantiebestemming. Je kunt hier op elk moment van het jaar volop genieten van de mooie omgeving en de uitgebreide faciliteiten op ons vakantiepark in de Eifel. Van welk type vakantie je ook houdt, er is van alles mogelijk. Zoek je tips voor de voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie of een ander moment in het jaar? Laat je inspireren! Ook voor een last-minute vakantie ben je van harte welkom!

Genieten van een actieve vakantie in de Eifel?

Genieten van een actieve vakantie in de Eifel?

In dit prachtige natuurgebied kun je uitgebreid genieten van een actieve vakantie met het hele gezin. De perfecte bestemming voor een onvergetelijke natuurvakantie. Daarnaast is het mooie Eifelgebied ook uitermate geschikt voor een motorvakantie. In deze veelzijdige omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud tijdens je familievakantie!

Verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor

In de prachtige Duitse Eifel, direct naast het Nationaal Park Eifel, vind je Dormio Resort Eifeler Tor: een luxe vakantiepark in Duitsland net over de grens. Wist je dat ons resort Green Key gecertificeerd is? Verblijf in een royale villa, appartement of groepsaccommodatie en geniet van een heerlijke vakantie! Ook je trouwe viervoeter is van harte welkom in een groot aantal van onze vakantiewoningen, zo kun je genieten van een heerlijke vakantie in de Eifel samen met je hond.

Boek nu je verblijf