Verken de prachtige omgeving in de Eifel
tijdens je verblijf in mei

Verken de prachtige omgeving in de Eifel
tijdens je verblijf in mei

Meivakantie in de Eifel


  • Direct aan het Nationaal Park Eifel
  • Mooie bezienswaardigheden in de omgeving
  • Dichtbij attractiepark Phantasialand

De meivakantie is een ideaal moment om er lekker op uit te gaan naar de Eifel in Duitsland! In de Eifel kun je volop genieten van de rust en de prachtige natuur. Je kunt natuurlijk ook de leuke (pret)parken en mooie bezienswaardigheden bezoeken. Verblijf jij deze meivakantie op het sfeervolle Dormio Resort Eifeler Tor?

Ontdek ons resort

Ontdek de prachtige natuur tijdens je meivakantie in de Eifel

Je vindt de Eifel net over de Duitse grens op ongeveer 3 uur rijden vanaf Utrecht. Dé ideale bestemming als je naar het buitenland op meivakantie wilt zonder ver te reizen! De Eifel is een prachtig natuurgebied met het adembenemende Nationaal Park Eifel. Deze regio is geliefd door vele natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Een fantastische omgeving als je in mei wilt genieten van een actieve vakantie naast het mooie bos, op de groene heuvels en in de rustgevende natuur in de Eifel!

Ontdek de omgeving

Beleef de leukste activiteiten tijdens je meivakantie in Duitsland

De prachtige omgeving in de Eifel kun je al wandelend, fietsend of op de mountainbike ontdekken, maar ook met de Bimmelbahn; een treintje dat je langs leuke steden en mooie landschappen brengt. Daarnaast biedt de Eifel nog veel meer leuke activiteiten voor je meivakantie! Spot de roofvogels in het dierenpark, bezoek attractiepark Phantasialand of bewonder de mooiste bezienswaardigheden. In de voormalige eetzaal van het oude Mariawald klooster kun je genieten van de door monniken gemaakte erwtensoep en hun Trappistenbier. Ontdek de riddertijd bij de burcht van Satzvey waar regelmatig leuke evenementen worden georganiseerd. Kortom, in de meivakantie is er van alles te beleven!

Ontdek alle activiteiten
Boek nu je verblijf voor de meivakantie in de Eifel

Boek nu je verblijf voor de meivakantie in de Eifel

Direct aan het Nationaal Park Eifel vind je Dormio Resort Eifeler Tor. Op ons resort kun je gebruikmaken van uitgebreide faciliteiten. Zo kun je heerlijk lunchen of dineren in één van onze restaurants, een duik nemen in het binnen- of buitenzwembad, een fiets huren bij de fietsverhuur of ontspannen tijdens een ontspannende massage. Onze jongste gasten kunnen zich tijdens de meivakantie in de Eifel uitstekend vermaken in de grote voetbalkooi, de binnen- of buitenspeeltuin, de gezellige Mio Kids Club en op de reuzetrampoline. Alle ingrediënten die je nodig hebt om te genieten van een heerlijke meivakantie in de Eifel, vind je op Dormio Resort Eifeler Tor!