Geniet tijdens je verblijf in de Eifel van de leukste uitstapjes

Geniet tijdens je verblijf in de Eifel van de leukste uitstapjes

Uitstapjes in en rondom de Eifel


  • Prachtige omgeving dichtbij huis
  • Ontdek het Nationaal Park Eifel
  • Diverse activiteiten voor jong en oud

Op zoek naar een actieve vakantie in een natuurrijke omgeving? Geniet van een heerlijk verblijf en de vele leuke uitstapjes in de Eifel! De Duitse Eifel biedt alle mogelijkheden om je verblijf onvergetelijk te maken.

We hebben de leukste uitstapjes voor tijdens je verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor op een rijtje gezet. Dit hebben we onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving en activiteiten die je kunt beleven.

Ontdek het resort

Verken het prachtige Eifelgebied

De Eifel is een natuurrijke omgeving met het indrukwekkende Nationaal Park Eifel. Dit mooie natuurpark vind je direct naast ons resort. Outdoor- en natuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! Daarnaast wordt het heuvelachtige landschap afgewisseld met vele beekdalen, pittoreske stadjes met vakwerkhuizen en talloze burchten en ruïnes. Bezoek de vele must-sees voor een onvergetelijk verblijf in de Eifel!

Lees meer over wat er te zien is

Geniet van de leukste activiteiten tijdens je verblijf in de Eifel

In de Eifel zijn er allerlei leuke activiteiten te beleven voor jong en oud. Wandel of fiets je graag door de mooie natuur? Dan is de Eifel voor jou de perfecte bestemming! Daarnaast kun je hier genieten van nog veel meer actieve en ontspannende activiteiten. Bezoek de bezienswaardigheden, verschillende parken of ontdek de omgeving op een actieve manier.

Lees meer over wat er te doen is

Bezoek de leukste evenementen in Heimbach en omgeving

Het hele jaar door worden er diverse evenementen in de Eifel georganiseerd. Dé perfecte aanvulling op een onvergetelijk verblijf! Of je nu bijvoorbeeld van sportieve of culturele evenementen houdt, er is voor elk wat wils.

Lees meer over evenementen