Lekker dansen, spelen en knutselen
in de Mio Kids Club

Lekker dansen, spelen en knutselen
in de Mio Kids Club

Mio Kids Club op Dormio Resort Eifeler Tor


  • Lekker dansen, spelen en knutselen
  • Animatie voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar
  • Tijdens schoolvakanties, in de weekenden en op feestdagen
  • Perfect voor een familievakantie

Je familievakantie is natuurlijk pas echt geslaagd als je kinderen een onvergetelijke vakantie beleven met een leuk animatieprogramma! Op Dormio Resort Eifeler Tor is er daarom van alles te beleven voor kinderen. Als je kinderen lekker spelen en nieuwe vriendjes maken in de Mio Kids Club kun je onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie!

Boek hier je familievakantie

Ontmoet Mio: ons vriendelijke huisdier

Mio is ons lieve huisdier dat graag met onze jongste gasten danst en speelt op Dormio Resort Eifeler Tor! Mio houdt van de gezelligheid in de Eifel en van lekker eten. Dat hij van lekker eten houdt, kun je wel zien aan zijn iets te dikke buik! Vooral de hamburgers van Imbiss Der Turm eet hij graag. Mio houdt ook nog van avontuurlijke speurtochten, lekker luieren, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar spannende verhalen. Je komt Mio in de schoolvakanties en op feestdagen regelmatig tegen op Dormio Resort Eifeler Tor om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken, samen te spelen en high-fives uit te delen. Komen jullie ook?

Boek nu je verblijf
Speciaal voor onze jongste gasten: Mio Kids Club

Speciaal voor onze jongste gasten: Mio Kids Club

Mio zorgt er samen met het Fun & Entertainment team voor dat er allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in de Mio Kids Club. Zijn je kinderen dol op dansen, knutselen of buitensportactiviteiten? In de Mio Kids Club kunnen kinderen zich volop vermaken tijdens schoolvakanties, in de weekenden en op feestdagen! Willen jullie met het hele gezin lekker actief bezig zijn? Er worden op Dormio Resort Eifeler Tor ook leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Bij de receptie en in het Dormio Compass kun je het volledige animatieprogramma van de Mio Kids Club vinden.

Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Volg de spannende avonturen van Mio op social media

Mio neemt je graag mee op avontuur! Niet alleen als je bij ons op resort bent, maar ook via zijn social media-kanalen. Mis niets van Mio’s avonturen en volg Mio op Facebook, Instagram of TikTok. Zo kun je Mio alvast leren kennen en vriendjes worden met Mio. Zien wij jullie snel op social media of op ons resort?

Facebook van Mio
Instagram van Mio
TikTok van Mio

video still

Dans je ook mee met Mio via YouTube?

Ben jij al heel nieuwsgierig naar Mio? En kun je niet wachten om Mio te ontmoeten in de Mio Kids Club? Ontmoet Mio alvast via YouTube en leer het officiële Mio-dansje op de vrolijke muziek van Mio! Daarnaast leert Mio je ook graag hoe je hotdogs kunt maken.

YouTube van Mio

Luister Mio's vrolijke liedjes via Spotify

“Mio, oe-oh, oe-oh, oe-oh” 🎵 Zing jij ook mee met de vrolijke liedjes van Mio? Op Spotify vind je allerlei leuke liedje van Mio in verschillende talen. Zo kun jij straks uit volle borst meezingen als je bij ons op het resort bent. Wat wordt jouw favoriete liedje?

Spotify van Mio

Geniet van Fun & Entertainment voor tieners en volwassenen

Niet alleen voor onze jongste gasten organiseren wij leuke activiteiten, maar ook voor tieners en volwassenen. Kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar kunnen genieten van allerlei toffe activiteiten tijdens de schoolvakanties en feestdagen. Zij kunnen nieuwe vrienden ontmoeten bij Dormio Fun & Active; dé ontmoetingsplek voor tieners!

Voor volwassenen is er ook van alles te beleven tijdens feestdagen en in de zomervakantie. Geniet op de gezellige promenade van live muziek, doe mee met een bingo avond of laat je smaakpapillen verwennen tijdens een thema-avond bij één van onze horecagelegenheden!

Boek je familievakantie