Beleef een onvergetelijke vakantie
met Fun & Entertainment voor het hele gezin

Beleef een onvergetelijke vakantie
met Fun & Entertainment voor het hele gezin

Fun & Entertainment voor jong en oud


  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Binnen- en buitenactiviteiten
  • Voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin

Ons enthousiaste Fun & Entertainment team organiseert op Dormio Resort Eifeler Tor leuke, uitdagende en afwisselende binnen- en buitenactiviteiten. Voor verschillende leeftijdscategorieën is er van alles te beleven, zodat je met het hele gezin kunt genieten van een onvergetelijke familievakantie in de Duitse Eifel!

Boek hier je verblijf

Mio Kids Club – 2 t/m 9 jaar

Voor de jongste gasten, in de leeftijdscategorie van 2 tot en met 9 jaar, is er de gezellige Mio Kids Club. Hier worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals samen dansen, spelletjes spelen en spannende speurtochten.

Ontdek de Mio Kids Club

Dormio Fun & Active – 9 t/m 14 jaar

Voor tieners, in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 14 jaar, bieden wij een speciaal Fun & Active programma met toffe sportactiviteiten, leuke workshops, outdoor activiteiten en uitdagende bosspellen. Een absolute aanrader is de spannende VR-lasergame op ons resort. Wil je meer weten over deze ontmoetingsplek speciaal voor tieners? Lees dan meer op onze Fun & Active-pagina!

Ontdek meer over Fun & Active

Dormio Fun & Entertainment: speciaal voor volwassenen

In de zomervakantie organiseren we, naast activiteiten voor kinderen, ook diverse activiteiten voor volwassenen om je verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor nog gezelliger te maken. Geniet aan de bruisende promenade van live muziek, speel mee met een spannende bingo avond of trakteer je smaakpapillen tijdens een thema-avond in onze horeca!

Wil je weten wat er op het programma staat tijdens je verblijf? Vraag naar het entertainmentprogramma bij de receptie of kijk tijdens je verblijf op het Dormio Compass.

Boek hier je verblijf