Ontdek de uitdagende activiteiten voor tieners
op Dormio Resort Eifeler Tor

Ontdek de uitdagende activiteiten voor tieners
op Dormio Resort Eifeler Tor

Dormio Fun & Active voor tieners


  • Uitdagende activiteiten voor tieners
  • Speciaal voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar
  • Tijdens schoolvakanties
  • Sport en spel binnen én buiten

Bij Dormio Fun & Active hebben we één doel: je kinderen een topvakantie bezorgen! Daarom organiseren we op Dormio Resort Eifeler Tor speciaal voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar allerlei toffe activiteiten tijdens de schoolvakanties. Als je kinderen zich vermaken bij Dormio Fun & Active dan hoef je zelf nog maar één ding te doen: genieten van je vakantie!

Boek je familievakantie
Dormio Fun & Active: speciaal voor tieners

Dormio Fun & Active: speciaal voor tieners

Voor tieners hebben wij een actief en vooral heel gezellig activiteitenprogramma samengesteld! Op het programma staan uitdagende activiteiten zoals sporttoernooien, survival work-outs, outdoor activiteiten en spannende spelletjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan levend Stratego, lasergamen of Weerwolven. Zo kunnen tieners zich ook lekker uitleven op Dormio Resort Eifeler Tor!

Dé ontmoetingsplek voor tieners

Dé ontmoetingsplek voor tieners

Dormio Fun & Active wordt ook wel dé ontmoetingsplek voor oudere kinderen genoemd! Naast het genieten van allerlei toffe activiteiten is dit ook de plek om leeftijdsgenoten te ontmoeten en samen te chillen op Dormio Resort Eifeler Tor. Voor tieners is het ten slotte ook lekker om tijdens de vakantie even weg te zijn van jongere kinderen of volwassenen en om nieuwe vrienden te ontmoeten. Zo kunnen ze genieten van een onvergetelijke vakantie!

Meer weten? Bij de receptie of in het Dormio Compass vind je meer informatie over Dormio Fun & Active. Sommige activiteiten kunnen tegen betaling zijn, zoals lasergamen.

Fun & Entertainment voor alle leeftijden

Gaan er ook jongere kinderen mee? Kinderen van 2 tot en met 9 jaar zijn van harte welkom bij de Mio Kids Club. Hier organiseert Mio samen met het Fun & Entertainment team allerlei leuke activiteiten, zodat ook de jongere kinderen een gezellige vakantie kunnen beleven!

In de zomervakantie organiseren we ook verschillende activiteiten voor volwassenen. Geniet op de gezellige promenade van live muziek, speel mee met een spannende bingo avond of laat je smaakpapillen trakteren tijdens een thema-avond in onze horeca. Als dat geen gezellige vakantie wordt!

Boek nu je familievakantie