Geniet samen met je viervoeter van een heerlijke vakantie in de Eifel

Geniet samen met je viervoeter van een heerlijke vakantie in de Eifel

Een vakantiehuis in de Eifel met hond


  • Honden zijn van harte welkom
  • Ruime vakantiewoningen met uitzicht over het Rurdal
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Gelegen in een natuurrijke omgeving

Wil je lekker op vakantie samen met je trouwe viervoeter? Neem je hond mee naar een vakantiehuis in de Eifel. Wij verwelkomen jou en je hond graag op Dormio Resort Eifeler Tor. Honden zijn ook in de omgeving van harte welkom. Zo kun je écht met het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie in de Duitse Eifel!

Ontdek Dormio Resort Eifeler Tor
Ga met je hond op vakantie naar de Duitse Eifel met de auto

Met je hond op vakantie naar de Eifel

De Eifel beschikt over een prachtige omgeving en ligt ook nog eens lekker dichtbij huis! In slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht sta je op Dormio Resort Eifeler Tor. Ideaal voor een heerlijk verblijf met je hond. Duitsers houden van honden en hierdoor kun je op veel plekken terecht met je viervoeter. Denk hierbij aan leuke restaurants waar je zult zien dat je hond vaak wat water krijgt en niemand hiervan opkijkt. Ook op ons resort zijn honden van harte welkom!

Ontdek de prachtige Eifel met je hond

Neem je hond gezellig mee op vakantie naar Dormio Resort Eifeler Tor! Ga heerlijk samen wandelen in de mooie omgeving en geniet van de prachtige natuur. Direct naast ons resort bevindt zich het Nationaal Park Eifel waar je samen met je aangelijnde hond leuke wandelingen kunt maken. Is het warm buiten en wil je je hond even laten afkoelen? Laat hem of haar zwemmen in één van de vele beekdalen buiten het Nationaal Park Eifel en wellicht zwem je zelf ook een stukje mee! Is het koud buiten? Dan kun je lekker een stukje hardlopen met de hond. De bergen vormen een uitdaging tijdens het hardlopen, maar hier krijgen jij en je hond het zeker lekker warm van!

Ontdek de omgeving
Er geldt er een aanlijnplicht voor honden in de Eifel

Regels voor honden in Duitsland

Honden zijn van harte welkom in Duitsland. Wel geldt er een aanlijnplicht. Zeker tijdens het jachtseizoen is het aan te raden om je hond te allen tijde aan de lijn te houden als je door de prachtige natuur wandelt. Verder is het goed om te weten dat je in Duitsland verplicht bent om je hond goed vast te zetten in de auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reiskennel, hondenrek of tuigje. Zo bescherm je je hond en kun je samen volop genieten van een heerlijk verblijf in de Eifel!

Ga met je hond op vakantie in de Duitse Eifel

Verblijf met je hond op Dormio Resort Eifeler Tor

Wil je lekker met je hond op vakantie in de Eifel? Verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor! In een groot aantal vakantiewoningen op ons resort zijn honden toegestaan. Je kunt een hond bijboeken bij stap 2 van je reservering. Zo kunnen jij en je hond samen genieten van de prachtige omgeving van de Eifel. Je hond uitlaten was nog nooit zo leuk!