Geniet met het hele gezelschap
van een onvergetelijk verblijf in de Duitse natuur

Geniet met het hele gezelschap
van een onvergetelijk verblijf in de Duitse natuur

Groepsaccommodatie in de Eifel


Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in de Eifel? Op Dormio Resort Eifeler Tor vind je diverse groepswoningen voor 8 tot en met 12 personen. Van comfortabele vrijstaande villa’s, tot luxe penthouses met een privé-sauna. Waar je ook naar op zoek bent, bij Dormio Resort Eifeler Tor vind je voor elk wat wils. Perfect voor een groepsvakantie met je vrienden, familie of collega’s in de Duitse natuur!

Boek een groepsaccommodatie

Verblijf in een ruime groepsaccommodatie op Dormio Resort Eifeler Tor

Wij verwelkomen je graag voor een geweldig verblijf in een groepsaccommodatie in de Eifel! Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal 12 personen. Ben je met een groter gezelschap? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom en kun je meerdere accommodaties boeken. De comfortabele groepswoningen beschikken onder andere over een sfeervolle woonkamer, een compleet ingerichte open keuken en een ruim balkon of terras om heerlijk te relaxen. Willen jullie genieten van nog meer luxe? Verblijf dan in een groepsaccommodatie met privé-sauna!

Bekijk de groepsaccommodaties

Beleef een geweldige groepsvakantie in de Eifel

In de natuurrijke Eifel is er van alles te beleven. Jullie hoeven je dus geen moment te vervelen! Ons resort is gelegen direct naast het Nationaal Park Eifel waar je kunt genieten van de rustgevende natuur, een heerlijke wandeltocht of een uitdagende route op de mountainbike. Ook zijn er pittoreske Eifelstadjes in de omgeving die je kunt bezoeken en indrukwekkende burchten. Zo maken jullie je verblijf in een groepsaccommodatie in de Eifel onvergetelijk!

Ontdek de leukste uitstapjes

Volg een gezellige kookworkshop tijdens je groepsvakantie in de Eifel

Vanuit je groepsaccommodatie in de Eifel loop je zo naar de moderne kookstudio op ons resort. In de Heimbacher Kochstudio kun je één van de gezellige kookworkshops beleven. Onder begeleiding van een professional leer je koken als een echte nonna tijdens een Duitse, Italiaanse of Mediterrane kookworkshop. Bovendien ontvang je de recepten mee naar huis zodat je deze lekkere maaltijden later nog eens kunt bereiden. Geniet van samen koken, smakelijk eten en een onvergetelijke groepsactiviteit tijdens jullie groepsverblijf in de Eifel!

Leer meer over de kookstudio

Verblijf in één van deze comfortabele groepsaccommodaties

Zwembad op Dormio Resort Eifeler Tor

Geniet tijdens je groepsvakantie in de Eifel van de faciliteiten

Tijdens je verblijf in één van onze royale groepsaccommodaties in de Eifel kun je je ook volop vermaken op ons resort dankzij de uitgebreide faciliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld kennismaken met ons eigen Heimbacher bier in het Heimbacher Brauhaus, een duik nemen in het binnen- of buitenzwembad of een mountainbike huren bij de fietsverhuur aan de gezellige promenade. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een geweldige groepsvakantie in de Eifel vind je op Dormio Resort Eifeler Tor!