Beleef samen met je collega’s, vrienden of familie
een gezellige kookworkshop in Heimbach

Beleef samen met je collega’s, vrienden of familie
een gezellige kookworkshop in Heimbach

Kookworkshop in de Eifel


  • Leer heerlijk Duits, Italiaans of Mediterraan koken
  • Perfecte activiteit als bedrijfsuitje, met je vrienden of de hele familie
  • Ook voor niet-resortgasten

Een kookworkshop is niet alleen leerzaam, maar het is ook erg interactief en veel leuker dan gewoon uit eten gaan. Je kunt je eigen maaltijd naar wens bereiden onder begeleiding van een professionele kok. In de Eifel vind je de Heimbacher Kochstudio op Dormio Resort Eifeler Tor, waar je samen kunt genieten van lekker koken én gezelligheid!

Kookworkshops dienen minimaal 10 dagen van te voren aangevraagd te worden.

Kookworkshop voor je bedrijf, vriendengroep, een vrijgezellenfeest of met de hele familie

Samen koken doet iets bijzonders met een groep en is hartstikke gezellig! Geniet van een lokaal gebrouwen Heimbacher biertje of een heerlijk glaasje wijn terwijl je lekker leert koken onder begeleiding van een professional. Onze kookworkshops zijn zeer geschikt als onderdeel van een teambuildingsuitje met je bedrijf, klanten- of relatiedag, vrijgezellenfeest, heisessie, met de vriendengroep of met de hele familie. Iedereen is welkom!

We bieden Italiaanse, Mediterrane en Duitse kookworkshops aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij koken met regionale producten en waar mogelijk biologisch.

Meld je aan voor de kookworkshop
Koken in de Eifel op zijn Italiaans

Koken in de Eifel op zijn Italiaans

Onder begeleiding van een professionele chef-kok bereid je een heerlijk menu met échte Italiaanse gerechten! Leer koken als een echte nonna en geniet van een gezellige Italiaanse kookworkshop. Maak kennis met de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken en ontdek authentieke Italiaanse ingrediënten.

Ontdek de traditionele Duitse keuken tijdens de kookworkshop in de Eifel

Ontdek de traditionele Duitse keuken tijdens de kookworkshop in de Eifel

In de Eifel weten wij hoe heerlijk Duits eten wordt bereid. De Duitse keuken is natuurlijk veel meer dan curry- of bockworst. Alle streken hebben hun specialiteiten en zeker hier in de Eifel! In deze workshop proef je traditionele Duitse gerechten, bereid met heerlijke seizoensgroenten. Na de gezellige kookworkshop krijg je het recept mee naar huis, zodat je thuis ook nog eens kunt genieten van de heerlijke Duitse gerechten.

Ontdek de Mediterrane keuken in de Eifel

Verbreed je culinaire horizon tijdens een leerzame mediterrane kookworkshop bij Heimbacher Kochstudio! Maak kennis met gerechten zoals een heerlijke paella of een antiboise. Je wordt stap voor stap begeleid bij het bereiden van een smakelijke maaltijd door onze chef-kok.

Meer over deze workshop

Boek een kookworkshop in de Eifel

De kookworkshops bij de Heimbacher Kochstudio in de Eifel zijn te boeken vanaf 10 tot maximaal 28 personen. De kookworkshops duren ongeveer 4,5 uur, inclusief het nuttigen van je eigen maaltijd. Wij kunnen je uiteraard ook voorzien van een wijn die perfect past bij iedere gang!

Tijdens de kookworkshop bereid je 3 heerlijke gangen en een amuse! Wil je meer gangen bereiden? Dat is zeker mogelijk!

* De dranken zijn op nacalculatie of op afkoop.

Meld je hier aan
Over de Heimbacher Kochstudio in de Eifel

Over de Heimbacher Kochstudio in de Eifel

De Heimbacher Kochstudio vind je op Dormio Resort Eifeler Tor. Je hoeft niet te verblijven op ons resort om te kunnen genieten van onze gezellige kookworkshops. De kookstudio is goed bereikbaar met gratis parkeerplekken voor de deur.

Adres: Schwammenauel 6, 52396 Heimbach, Duitsland
Telefoon: +49 2446 8094959
​E-mail: heimbacherkochstudio@resorteifelertor.de