Geniet van de prachtige natuur, rust en ruimte
in de Duitse Eifel

Geniet van de prachtige natuur, rust en ruimte
in de Duitse Eifel

Natuurvakantie in Duitsland


  • Direct naast het Nationaal Park Eifel
  • Ontdek de natuur en leuke plaatsjes
  • Perfecte bestemming om te wandelen, fietsen of motorrijden

Geniet van een heerlijke en rustgevende natuurvakantie in Duitsland! Kom volledig tot rust in deze prachtige omgeving. Verblijf direct naast het Nationaal Park Eifel op Dormio Resort Eifeler Tor.

Ontdek Dormio Resort Eifeler Tor
Ontdek tijdens je natuurvakantie in de Duitse Eifel het beschermde natuurgebied Nationaal Park Eifel

De prachtige natuur in de Duitse Eifel

Ontdek tijdens je natuurvakantie in de Duitse Eifel het beschermde natuurgebied Nationaal Park Eifel. Je vindt hier onder andere het beschermde beukenwoud en vele dieren, waaronder de wilde kat, herten, vogels en hagedissen. Vergeet niet je fotocamera mee te nemen om de prachtige natuur vast te leggen en wellicht spot je wel één van de mooie dieren!

Ontdek de Eifel tijdens je natuurvakantie in Duitsland

Wil je er lekker op uit trekken in de prachtige natuur? Dan kun je het beste beginnen bij een Nationaal Park Poort. Daar vind je allerlei informatie over het park en de beste tips voor bezienswaardigheden en activiteiten. Bezoek daarnaast tijdens je natuurvakantie in de Eifel ook vooral één van de pittoreske plaatsjes zoals Heimbach of Monschau. Deze authentieke Eifelstadjes bevinden zich midden in de natuur en hebben bijzondere vakwerkhuizen met mooie gevels!

Ontdek de natuurrijke omgeving
Maak een heerlijke wandeling tijdens je natuurvakantie in de Eifel

Een vakantiehuisje in de natuurrijke Eifel

Er is van alles te beleven in de prachtige natuurrijke omgeving van de Duitse Eifel! Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken, maar ook genieten van diverse watersporten, paardrijden of bijzondere motortochten. Vaar op één van de rivieren of meren en geniet van de mooie natuur.

Boek je natuurrijke vakantie op Dormio Resort Eifeler Tor

Boek je natuurrijke vakantie op Dormio Resort Eifeler Tor

Je natuurvakantie in de Eifel is pas echt compleet als je verblijft in een vakantiehuisje in een natuurrijke omgeving! Direct naast het Nationaal Park Eifel in Duitsland vind je Dormio Resort Eifeler Tor. Vanuit je vakantiewoning of -appartement heb je een prachtig uitzicht over het Rurdal. Ook op ons resort is er van alles te beleven, zo kun je bijvoorbeeld een duik nemen in ons binnen- of buitenzwembad, spelen in één van de speeltuinen of genieten van een heerlijke lunch of diner in één van onze restaurants aan de gezellige promenade!