Verblijf duurzaam in de Eifel:
dat is verantwoord genieten

Verblijf duurzaam in de Eifel:
dat is verantwoord genieten

Dormio Resort Eifeler Tor is Green Key gecertificeerd


  • Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht
  • Duurzaam verblijf in de Eifel
  • Verantwoord genieten van je verblijf
  • Direct naast het Nationaal Park Eifel

Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over een Green Key certificaat. Zo kun je onbezorgd genieten van een verantwoord en duurzaam verblijf in de Eifel! Lees hieronder meer over wat het Green Key certificaat inhoudt.

Ontdek Dormio Resort Eifeler Tor

Duurzaam verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. De groene sleutel staat ervoor garant dat het bedrijf duurzaamheid belangrijk vindt en duurzaamheid overal in het bedrijf toepast. Je kunt hierbij denken aan zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen en doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een keurmerk. Dormio Resort Eifeler Tor is Green Key gecertificeerd zodat je onbezorgd kunt genieten van een duurzaam verblijf in de Eifel!

Boek hier je duurzame verblijf
Bedrijven met een Green Key certificaat doen veel meer op het gebied van duurzaamheid dan de wet vraagt en voldoen minimaal aan

Over het Green Key certificaat

Meer dan 700 Nederlandse bedrijven hebben het Green Key keurmerk inmiddels verkregen, van hotels en restaurants tot dierentuinen en bungalowparken. Nog steeds komen er nieuwe locaties bij. Bedrijven met een Green Key certificaat doen veel meer op het gebied van duurzaamheid dan de wet vraagt en voldoen minimaal aan de normen van de internationale Green Key-organisatie.

Green Key certificaat voor Dormio Resort Eifeler Tor

Door persoonlijke begeleiding, een speciale omgeving op onze website, cursussen en vooral contact met andere Green Key bedrijven, wordt ‘gaan voor groen’ leuker en interessanter. Samen werken aan een groene wereld inspireert en stimuleert. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie-, vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Dormio Resort Eifeler Tor, als bedrijf met een Green Key keurmerk, doet er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat je als gast inlevert op comfort en kwaliteit.

Verblijf duurzaam in de Eifel