Beleef een heerlijk verblijf op ons Duitse vakantiepark
net over de grens

Beleef een heerlijk verblijf op ons Duitse vakantiepark
net over de grens

Beleef een heerlijk verblijf op ons Duitse vakantiepark net over de grens


  • Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht
  • Direct gelegen naast het Nationaal Park Eifel
  • Mooie omgeving met leuke stadjes
  • Uitgebreide faciliteiten op ons resort

Wil je er even lekker tussenuit, maar niet al te ver van huis? Ontdek dan Dormio Resort Eifeler Tor! Je vindt ons vakantiepark net over de Duitse grens op ongeveer 3 uur rijden vanaf Utrecht. Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over uitgebreide faciliteiten en is gelegen in de prachtige Eifel, direct naast het Nationaal Park Eifel. Dé perfecte bestemming als je op zoek bent naar een vakantiepark in Duitsland net over de grens!

Ontdek Dormio Resort Eifeler Tor
Bezoek Abdij Mariawald in het gezellige Eifelstadje Heimbach tijdens je verblijf vlakbij de grens

Boek een verblijf net over de Duitse grens

Op Dormio Resort Eifeler Tor vind je ruime vakantiewoningen en appartementen voor een heerlijk weekendje weg of een langer verblijf in de prachtige Duitse Eifel! Het vakantiepark bevindt zich in Heimbach, vlak over de grens met Nederland. Heimbach is een gezellig Eifelstadje met meerdere bezienswaardigheden, zoals Abdij Mariawald en de eeuwenoude burcht Hengebach. Daarnaast vind je ook een aantal musea en tentoonstellingen in Heimbach. Er is van alles te beleven in dit gezellige Duitse stadje vlakbij de grens!

Ontdek de prachtige omgeving van de Eifel tijdens je verblijf vlakbij de grens

Ook buiten Heimbach is er van alles te beleven! Verken het Nationaal Park Eifel tijdens een mooie wandeling of heerlijke fietstocht en sluit af met een verfrissende duik in een helder meertje. De Eifel begint al vlak over de grens met Nederland en heeft een oppervlakte van maar liefst 110 km2. In dit mooie natuurpark vind je prachtige bossen, meren, glooiende heuvels en wilde dieren. Je kunt hier ook heerlijk varen op de Rursee. Tijdens je verblijf op een vakantiepark net over de grens met Duitsland heb je alle tijd om deze mooie omgeving te ontdekken!

Ontdek het Nationaal Park Eifel
Bezoek het gezellige stadje Monschau tijdens je verblijf vlak over de grens

Bezoek steden en bezienswaardigheden tijdens je verblijf op een Duits vakantiepark

Als je graag een leuke stad wilt bezoeken tijdens je verblijf net over de grens in Duitsland, zit je goed bij Dormio Resort Eifeler Tor. Monschau is bijvoorbeeld een prachtig stadje dat je zeker gezien moet hebben. Hier vind je een historisch centrum met goed onderhouden vakwerkhuizen. Vergeet niet je camera mee te nemen om dit schilderachtige dorpje vast te leggen!

Naast idyllische steden kun je ook een bezoekje brengen aan verschillende burchten. De burcht van Satzvey is bijvoorbeeld één van de beste bewaarde burchten in het Rheinland. Maar ook de twee burchten in Manderscheid zijn zeker een bezoek waard tijdens je verblijf op een vakantiepark in Duitsland!

Verblijf in een vakantiepark in Duitsland net over de grens

Verblijf in een vakantiepark in Duitsland net over de grens

Dormio Resort Eifeler Tor ligt op slechts 90 kilometer van Maastricht en 250 kilometer van Utrecht. Je hoeft dus niet ver te rijden om een leuk vakantiepark net over de grens met Duitsland te vinden! Je hebt keuze uit allerlei verschillende accommodaties op ons resort. Zo kun je bijvoorbeeld verblijven in een mooie vakantiewoning, appartement of penthouse met of zonder privé-sauna.