Geniet van een heerlijke
en voordelige vakantie in de Eifel

Geniet van een heerlijke
en voordelige vakantie in de Eifel

Vroegboekkorting voor je verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor


  • Voordelig van je vakantie genieten
  • De perfecte bestemming voor een actieve vakantie
  • Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht

Je ontvangt nu maar liefst 10% vroegboekkorting* op je verblijf in de Eifel! Laat je verrassen door de prachtige omgeving en geniet van een heerlijke vakantie op Dormio Resort Eifeler Tor. Overnacht in een royale villa of appartement met een fantastisch uitzicht over het Rurdal. Kijk je al uit naar een heerlijke vakantie in 2023? Boek dan snel je verblijf en maak gebruik van een mooie vroegboekkorting.

Ontdek Dormio Resort Eifeler Tor

Geniet van een heerlijk vooruitzicht op je verblijf met korting in de Eifel

Lekker op tijd een vakantie boeken naar de Eifel brengt allerlei voordelen met zich mee. Bezoek je graag verrassende locaties of ontdek je graag nieuwe activiteiten? Dan heb je nog alle tijd om uit te zoeken wat je absoluut niet wilt missen. Je kunt ook langer genieten van het prachtige vooruitzicht, dus de voorpret kan beginnen!

Verblijf je het liefst in een ruim appartement met een groot balkon? Of overnacht je liever in een penthouse met privé sauna? Alles is nog beschikbaar wanneer je lekker op tijd je vakantie boekt, dus de keuze is aan jou! En natuurlijk profiteer je nu van een mooie vroegboekkorting.

Boek met 10% vroegboekkorting*

Maak kennis met onze goede faciliteiten tijdens je vakantie in de Eifel

Ontdek de levendige promenade op ons resort met uitgebreide faciliteiten of ontspan in het binnen- of buitenzwembad met prachtig uitzicht over het Rurdal. De jongste gasten kunnen volop genieten van de binnen- en buitenspeeltuin of van de leuke activiteiten in de Mio Kids Club. Ons resort is een waar speelparadijs voor jong en oud!

Een bezoek aan één van onze restaurants mag je niet missen tijdens je verblijf in de Eifel. Je kunt bourgondisch genieten van de lekkerste Duitse en Italiaanse gerechten. De liefhebbers kunnen kennismaken met het Heimbacher bier dat speciaal voor ons resort is gebrouwen.

Bekijk alle faciliteiten

Ontdek het prachtige Eifelgebied tijdens je vakantie

De bijzondere omgeving  van het prachtige Eifelgebied kun je natuurlijk al wandelend ontdekken, maar ook op een goede elektrische fiets of mountainbike. Op ons resort kun je kwaliteitsfietsen huren en gratis schoonmaken bij de wasplaats. Fiets door de Eifel en geniet op een actieve manier van de prachtige omgeving!

Ontdek de omgeving
Boek je vakantie in de Eifel met vroegboekkorting

Boek je vakantie in de Eifel met vroegboekkorting

Liefhebbers van een prachtige en natuurrijke omgeving kunnen volop genieten van een verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor! Laat je verrassen door de mooie natuur en de typische Duitse specialiteiten. Boek je vakantie in de Eifel nu met maar liefst 10% vroegboekkorting*.

* Deze vroegboekkorting is geldig als je voor 31 maart 2023 een verblijf boekt in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2023 en van 2 september tot en met 31 oktober 2023.