Breng je voorjaarsvakantie door op Dormio Resort Eifeler Tor

Breng je voorjaarsvakantie door op Dormio Resort Eifeler Tor

Voorjaarsvakantie in de Eifel


  • Direct aan het Nationaal Park Eifel
  • Actief genieten in de mooie natuur
  • In het gezellige plaatsje Heimbach
  • Uitgebreide faciliteiten op ons resort

Is het niet heerlijk om het jaar goed te beginnen en lekker te genieten van een fijne voorjaarsvakantie in de Eifel? De meest koude periode van het jaar is achter de rug en de eerste zonnestralen komen weer tevoorschijn. Hét ideale moment om er samen lekker op uit te trekken naar de prachtige Eifel! Ontdek het prachtige Nationaal Park Eifel en boek je verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor.

Ontdek ons resort

Geniet van een heerlijke wandeling tijdens je voorjaarsvakantie

Ontdek de prachtige natuur in de Eifel tijdens een heerlijke wandeling. De Eifel is in het voorjaar adembenemend en een echte voorjaarstip voor de natuurliefhebbers! Het Nationaal Park Eifel is gelegen direct naast ons resort en beschikt over maar liefst 240 kilometer aan wandelpaden. Geniet tijdens je voorjaarsvakantie van een verfrissende boswandeling en maak een tussenstop bij de bijzondere uitkijkpunten!

Tip: op Dormio Resort Eifeler Tor vind je het VVV-kantoor Rureifel Turismos. Zij geven je graag de beste tips over de mooiste wandelroutes in de omgeving.

Meer over wandelen in de Eifel

Ontdek in het voorjaar het pittoreske Heimbach

Dormio Resort Eifeler Tor is gelegen in het gezellige plaatsje Heimbach. In deze pittoreske stad kun je de indrukwekkende Abdij van Mariawald bezoeken. Geniet tijdens de lunch van een heerlijk trappistenbiertje, huisgemaakte kruidenlikeur, honing, erwtensoep of een knakworst. Een bezoek aan Burcht Hengebach tijdens de voorjaarsvakantie is ook een echte aanrader. Deze eeuwenoude burcht staat op een 33 meter hoge leistenen rots langs de rivier de Rur. Burcht Hengebach hoort bij één van de oudste burchten in de Eifel en is gebouwd rond het jaar 1.000. Een prachtig plaatje om te zien!

Ontdek Heimbach

Fietsen of mountainbiken tijdens je voorjaarsvakantie in de Eifel

De Eifel is een prachtige omgeving voor een heerlijke fietsvakantie of mountainbike vakantie in het voorjaar met allerlei mooie fietsroutes. Als je een MTB-liefhebber bent, is het VulkanBike Trailpark echt iets voor jou! Zowel de beginnende als gevorderde fietser kan in dit prachtige natuurgebied genieten van allerlei verschillende routes.

Tip: je kunt een elektrische fiets of mountainbike huren bij fietsverhuur Eifel Rad op ons resort.

Ontdek de omgeving

Bezoek het idyllische Eifelstadje Monschau in het voorjaar

Ga even terug in de tijd en ontdek het pittoreske Monschau! Dit historische stadje bestaat uit tal van oude vakwerkhuizen met prachtige gevels. Monschau ligt aan de rand van de Eifel en de Belgische Ardennen en is tevens een mooie omgeving voor een heerlijke voorjaarswandeling. Een bezoek aan dit bijzondere centrum mag zeker niet ontbreken tijdens je verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor.

Ontdek Monschau

Ontdek de vele faciliteiten op Dormio Resort Eifeler Tor

Geniet optimaal van je voorjaarsvakantie dankzij de uitgebreide faciliteiten op Dormio Resort Eifeler Tor. Kinderen kunnen zich lekker uitleven in onze binnenspeeltuin of in één van de buitenspeeltuinen. Laat je tijdens de voorjaarsvakantie verrassen door een smakelijk diner bij het Heimbacher Brauhaus of Casa Ruscello.

Tip: proef een heerlijk Heimbacher biertje dat speciaal voor ons resort is gebrouwen. Dit bier wordt in het Heimbacher Brauhaus geschonken en kun je in de winkel op Dormio Resort Eifeler Tor kopen.

Bekijk alle faciliteiten

Boek nu je voorjaarsvakantie in de Eifel

Dormio Resort Eifeler Tor is gelegen naast het prachtige Nationaal Park Eifel en meermaals door Zoover uitgeroepen tot het Beste Duitse vakantiepark. Op ons resort vind je diverse luxe appartementen, penthouses en vakantiewoningen met een fantastisch uitzicht over het Rurdal. Dé perfecte voorjaarsbestemming voor de echte natuurliefhebbers!

Boek je verblijf in de Eifel