Geniet vanuit je appartement
van een prachtig uitzicht over het Rurdal

Geniet vanuit je appartement
van een prachtig uitzicht over het Rurdal

Een appartement in de Duitse Eifel huren?


  • Direct naast het Nationaal Park Eifel
  • Fantastisch uitzicht over het Rurdal
  • Maak gebruik van uitgebreide faciliteiten

Wil je een appartement in de Duitse Eifel huren en genieten van een heerlijke vakantie? Direct naast het Nationaal Park Eifel vind je het luxe Dormio Resort Eifeler Tor. Geniet van het fantastische uitzicht over de slingerende rivier de Rur en het mooie natuurgebied!

Ontdek Dormio Resort Eifeler Tor

Waarom een appartement huren in de Eifel?

De Eifel is niet voor niets één van de meest populaire vakantiestreken van Duitsland. De regio staat bekend om haar prachtige omgeving en mooie bezienswaardigheden. In het Nationaal Park Eifel kun je genieten van mooie wandel- en fietstochten door diverse landschappen. Verder vind je in de Eifel verschillende pittoreske stadjes en nog veel meer mooie bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn! In de Eifel zijn er bovendien allerlei leuke activiteiten te beleven voor jong en oud. En misschien wel de belangrijkste reden om een appartement te huren in de Eifel: als je ’s ochtends je gordijnen opent op Dormio Resort Eifeler Tor, kun je direct al genieten van een fantastisch uitzicht over de prachtige omgeving!

Ontdek de omgeving

Ontdek de uitgebreide faciliteiten op ons resort in de Eifel

Op Dormio Resort Eifeler Tor vind je diverse luxe appartementen, penthouses en vakantiewoningen. Bovendien kun je gebruikmaken van uitgebreide faciliteiten om je vakantie onvergetelijk te maken. Ontdek onze specialiteiten in het Heimbacher Brauhaus of bij het Italiaanse Casa Ruscello, neem een duik in het binnen- of buitenzwembad of huur een fiets bij de fietsverhuur op ons resort. Kinderen kunnen lekker ravotten in onze binnen- of buitenspeeltuin, een balletje trappen in de grote voetbalkooi of springen op de reuzetrampoline. Op ons resort is er van alles te beleven voor jong en oud!

Bekijk alle faciliteiten
Verblijf in een appartement op Dormio Resort Eifeler Tor

Verblijf in een appartement op Dormio Resort Eifeler Tor

De appartementen op Dormio Resort Eifeler Tor zijn gelegen aan de gezellige promenade. Ideaal als je wilt genieten van de prachtige omgeving én van de gezelligheid op ons resort. Het merendeel van de appartementen is gelijkvloers en met een lift te bereiken. Onze appartementen in de Eifel zijn ruim en sfeervol ingericht en bieden je een fantastisch uitzicht over het Rurdal. Daarnaast heb je alle faciliteiten binnen handbereik, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie in de Eifel!