Wanneer wilt u op vakantie?

Voorjaarsvakantie in februari of maart in Maastricht

Bent u van plan eind februari of begin maart, tijdens de voorjaarsvakantie, er even heerlijk met uw gezin tussenuit te gaan? De Limburgse hoofdstad Maastricht is het hele jaar door een populaire vakantiebestemming en ook in de voorjaarsvakantie is er genoeg te beleven. De stad Maastricht leent zich uitstekend voor een vakantie in eigen land!

Vier het voorjaar in Maastricht!

Maastricht biedt in februari en maart volop mogelijkheden voor een fijn verblijf tijdens de voorjaarsvakantie: een sfeervol centrum, talloze mogelijkheden om te winkelen, oude en nieuwe cultuur en een groene omgeving.

Ontdek deze prachtige stad tijdens uw verblijf op Dormio Resort Maastricht. Zo kunt u tijdens de voorjaarsvakantie eind februari of begin maart genieten van bruisend Maastricht, het Zuid-Limburgse heuvellandschap, het naastgelegen International Golf Maastricht of u kunt sfeervol vertoeven in uw vakantiewoning met het hele gezin.

 

Boek nu uw verblijf!
Mastervilla's

Voorjaarsvakantie in Maastricht met kinderen

Het is al bijna februari en de voorjaarsvakantie staat voor de deur! Wat is er prettiger voor u en uw kids om er even tussen uit te gaan? Ontsnap aan de drukte, geniet van de natuur, de stad en elkaar. Boek hier uw verblijf tijdens de krokusvakantie!

Kidswoningen

Op Dormio Resort Maastricht vindt u speciale kidswoningen. Deze woningen voor 6 tot 8 personen zijn ideaal voor ouders met kleine kinderen. Ze zijn volledig ingericht op gezinnen. De slaapkamer(s) zijn volledig ingericht als kinderkamer en de woning heeft een wasmachine. Daarnaast vindt u in de woning speelgoed, een step, bolderkar en spelcomputer. Uiteraard is ook aan de veiligheid gedacht, zowel in huis als buitenshuis waar de achtertuinen afgesloten zijn door een hek.

Mio Kids Club

Mio is ons vriendelijke, grote huisdier die op Dormio Resort Maastricht woont. Hij heeft er zijn eigen Mio Kids Club, daar is het altijd gezellig. Mio gaat altijd op zoek naar kinderen die met hem willen spelen, dansen en gek doen. Verder is hij dol op knutselen en speurtochten. Uiteraard is Mio ook in februari en maart tijdens de voorjaarsvakantie aanwezig in Maastricht!

 

Boek uw verblijf!
Mio Kids Club
Fietsverhuur Dousberg

Omgeving van Maastricht in februari en maart

Wilt u snel en gemakkelijk naar het centrum van Maastricht? Of verkent u liever het Limburgse heuvellandschap? Dan is de fiets het uitgelezen vervoermiddel voor u. Bij Fietsverhuur Dousberg op het Wilhelmus in Dormio Resort Maastricht huurt u gemakkelijk en voordelig een kwaliteitsfiets voor ieder gezinslid.

In de stad Maastricht is natuurlijk heel veel te beleven. Maar de omgeving van Maastricht heeft ook heel wat moois voor u in petto tijdens de voorjaarsvakantie in februari en maart. Bezoek bijvoorbeeld het pittoreske Valkenburg of het Drielandenpunt in Vaals. Naast een uitkijktoren vindt u hier ook een levensgroot doolhof. Vind samen de weg naar buiten!

 

Meer over de omgeving van Maastricht >>>

Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht bestaat uit 123 vakantiewoningen, 74 appartementen, 35 luxe mastervilla’s en 29 hotelappartementen. U kunt een accommodatie boeken voor 2 tot 20 personen. Voor ieder wat wils! Boek nu uw voorjaarsvakantie!

Uitgebreide faciliteiten

Het meest luxueuze resort van Limburg beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, een resortshop, 't Proeflokaal Eten & Drinken, Dousberg Snack, een bakkerij, de Mio Kids Club en Fietsverhuur De Dousberg.

Schitterende omgeving

Bovenop de groene Limburgse Dousberg vindt u een complete vakantiewijk. Het bruisende centrum van Maastricht is altijd dichtbij, u staat met de fiets binnen 10 minuten op het Vrijthof. Maar de omgeving van Maastricht heeft ook heel wat moois voor u in petto.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]