Volop zwemplezier tijdens
je vakantie op Dormio Resort Maastricht

Volop zwemplezier tijdens
je vakantie op Dormio Resort Maastricht

Zwembad op Dormio Resort Maastricht


  • Overdekt binnenzwembad
  • Zwembad met een glijbaan en peuterbad
  • Voor de hele familie

Dormio Resort Maastricht heeft een eigen binnenzwembad waar je heerlijk kunt zwemmen, plonsen, spetteren, spelen en van de glijbaan roetsjen. Dat maakt een verblijf op Dormio Resort Maastricht extra leuk! Daarnaast heb je vanuit het zwembad ook nog eens uitzicht op de groene omgeving.

Bekijk alle faciliteiten

Altijd lekker weer om te zwemmen

Zwemmen is heerlijk! En het zorgt voor veel speelplezier. Daarom heeft Dormio Resort Maastricht een overdekt zwembad voor volwassen én een kinderbad met speeltoestellen voor de kleintjes. Op Dormio Resort Maastricht is het dus altijd lekker zwemweer!

Boek hier je verblijf
Kom lekker zwemmen in het overdekte binnenzwembad

Kom lekker zwemmen in het overdekte binnenzwembad

Het binnenzwembad is vrij toegankelijk voor resortgasten van alle leeftijden. Jong en oud is van harte welkom om lekker in het water te plonsen! Je vind bij het zwembad kleedruimtes, douches, toiletten, een EHBO-ruimte en kluisjes. Je kunt je spullen er dus veilig opbergen.

In het zwembad is geen toezicht aanwezig.

Ontdek nog veel meer handige faciliteiten op Dormio Resort Maastricht

Naast het heerlijke binnenzwembad, kun je genieten van nog veel meer faciliteiten op Dormio Resort Maastricht! Ontdek bijvoorbeeld de Limburgse gastvrijheid bij één van de horecagelegenheden op ons resort, huur een fiets bij de fietsverhuur om de omgeving te verkennen, bezoek de streekwinkel om kennis te maken met lokale specialiteiten of ontspan bij het wellnesscentrum dat op ons resort is gelegen. Daarnaast organiseert ons Fun & Entertainment team de leukste activiteiten voor jong en oud voor een onvergetelijk verblijf in Maastricht!

Lees meer over de faciliteiten