Geniet met het hele gezin 
van de leukste animatie

Geniet met het hele gezin
van de leukste animatie

Fun & Entertainment voor jong en oud!


  • Beleef een onvergetelijke vakantie
  • Uitdagende sport- & spelactiviteiten
  • Animatie voor de hele familie

Ons enthousiaste Fun & Entertainment team organiseert de leukste en uitdagendste binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud. Zo kun je met het hele gezin genieten van geweldige animatie en je verblijf op Dormio Resort Maastricht onvergetelijk maken!

Boek je familievakantie

Mio Kids Club – 2 t/m 9 jaar

Speciaal voor de jongste gasten op ons resort, met een leeftijd van 2 tot en met 9 jaar, worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd in de Mio Kids Club. Mio is ons altijd vrolijke huisdier dat graag nieuwe vriendjes maakt en dol is op samen vakantie vieren! Op het programma staan bijvoorbeeld leuke spelletjes of lekker samen dansen op de muziek van Mio. Je kinderen vinden nieuwe vriendjes en kunnen zich volop vermaken in de Mio Kids Club tijdens jullie verblijf op Dormio Resort Maastricht.

Meer over de Mio Kids Club

Dormio Fun & Active – 9 t/m 14 jaar

Tieners in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 14 jaar kunnen genieten van een speciaal Fun & Active programma met allerlei toffe sportactiviteiten, leuke workshops en uitdagende spellen. Zo kunnen tieners ook een heerlijke vakantie beleven op ons resort met leeftijdsgenoten!

Meer over Fun & Active
Dormio Fun & Entertainment - speciaal voor volwassenen

Dormio Fun & Entertainment - speciaal voor volwassenen

Tijdens feestdagen en in de zomervakantie organiseren we ook verschillende activiteiten voor volwassenen. Geniet op het bruisende Wilhelmus van heerlijke livemuziek, speel mee met een spannende quizavond, bezoek de gezellige streekmarkt of beleef een geslaagde wijnproeverij of thema-avond in ons restaurant!

Wil je weten wat er op het programma staat tijdens je verblijf? Vraag naar het entertainmentprogramma bij de receptie of kijk tijdens je verblijf op het Dormio Compass. Bepaalde activiteiten, zoals lasergamen, kunnen tegen betaling zijn.