Geniet van een onvergetelijk verblijf in Zuid-Limburg

Geniet van een onvergetelijk verblijf in Zuid-Limburg

Uitstapjes in en rondom Maastricht


  • Prachtig heuvellandschap
  • Leuke activiteiten voor alle leeftijden
  • Sfeervolle evenementen

Geniet tijdens je verblijf op Dormio Resort Maastricht van de leukste uitstapjes in Maastricht en omgeving! Zuid-Limburg beschikt over een prachtig heuvellandschap en leuke steden. In de omgeving is van alles te zien en te doen én zijn er bijzondere evenementen die je kunt bezoeken.

We hebben de leukste uitstapjes voor tijdens je verblijf in Maastricht op een rijtje gezet. Dit hebben wij onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving, activiteiten die je kunt ondernemen en evenementen die je kunt beleven.

Ontdek het resort

Ontdek de prachtige omgeving en leuke steden in de omgeving van Maastricht

Wist je dat er in de omgeving van ons resort vele sfeervolle steden zijn die je kunt bezoeken en prachtige bezienswaardigheden om te bewonderen? Daarnaast kun je er natuurlijk heerlijk op uit trekken in het mooie Zuid-Limburgse heuvellandschap! Tijdens je verblijf op ons resort kun je vele uitstapjes maken om de indrukwekkende omgeving te verkennen.

Lees meer over wat er te zien is

Beleef de leukste activiteiten tijdens je verblijf in Maastricht

In en rondom Maastricht zijn er tal van activiteiten die je kunt beleven om je verblijf onvergetelijk te maken! Bezoek bijvoorbeeld het ondergrondse grotten- en gangenstelsel van Maastricht Underground, golf op de naastgelegen 27-holes golfbaan, bezoek het bijzondere Kasteel Hoensbroek of geniet van één van de vele andere uitstapjes voor jong en oud.

Lees meer over wat er te doen is

Bezoek de bijzondere evenementen in en rondom Maastricht

In het bruisende Maastricht en de mooie omgeving zijn er vele bijzondere evenementen om te beleven voor jong en oud! Zo worden er bijvoorbeeld diverse evenementen georganiseerd voor de echte bourgondiërs, feestneuzen, cultuurliefhebbers en sportievelingen. Waar je ook van houdt, er is voor elk wat wils!

Lees meer over evenementen